Έσφαξαν ζώα στον Αχέροντα και ότι απέμεινε τα πέταξαν στον ποτάμι για να τα ξεφορτωθούν (+ΦΩΤΟ)






Σοκάρουν οι εικόνες που δείχνουν τα απομεινάρια νεκρών ζώων που εντοπίστηκαν στον Ποταμό Αχέροντα στην μεριά του Δήμου Πάργας.

Σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων στο Fanaripress.gr, oι άγνωστοι έσφαξαν τα ζώα σε εκείνο το σημείο, και ότι απέμεινε τα πέταξαν στον Αχέροντα για να τα ξεφορτωθούν.

Η δυσοσμία είναι ανυπόφορη για όποιον πλησιάζει τη συγκεκριμένη περιοχή, και αποτελεί ντροπή για τον τουρισμό, διότι καθημερινά πολλοί τουρίστες περνάνε με τις βάρκες από το συγκεκριμένο σημείο.

Το φαινόμενο αυτό κατά το οποίο ποτάμια – ρέματα μετατρέπονται σε νεκροταφεία – σκουπιδότοποι αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια υγεία ενώ αυστηρά πρόστιμα περιμένουν αυτούς που προβαίνουν σε τέτοιου είδους ενέργειες καθώς πρόκειται για παράβαση ποινικού χαρακτήρα.

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, ο Δήμος Πάργας, και Τμήμα Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:









Έσφαξαν ζώα στον Αχέροντα και ότι απέμεινε τα πέταξαν στον ποτάμι για να τα ξεφορτωθούν (+ΦΩΤΟ) Έσφαξαν ζώα στον Αχέροντα και ότι απέμεινε τα πέταξαν στον ποτάμι για να τα ξεφορτωθούν (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 05, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.