Καθάρισαν οι τοίχοι του ναού της Ευαγγελίστριας στην ΗγουμενίτσαΤις προηγούμενες ημέρες, διερχόμενοι από τον παραλιακό δρόμο της Ηγουμενίτσας, έβλεπαν έναν ιερέα με μια μάνικα στο χέρι, να καθαρίζει τον πέτρινο μαντρότοιχο του ναού της Ευαγγελίστριας στην Ηγουμενίτσα. Από την πάροδο του χρόνου είχε μαυρίσει. 
Πρόκειται για τον προϊστάμενο του ναού π.Ελευθέριο Κωνσταντή, πρωτοπρεσβύτερο-θεολόγο, που πήρε την πρωτοβουλία ο ίδιος να επιμεληθεί του εξωτερικού χώρου του ναού, κινητοποιώντας παράλληλα συνεργάτες και εθελοντές. 
Και οι έπαινοι δίκαιοι, καθώς ήταν ένα καλό παράδειγμα η ενέργεια αυτή, ώστε να καταλάβουμε ότι αν όλοι φροντίζαμε τα του οίκου μας με ζήλο, όπως συμβαίνει με τον π. Ελευθέριο, που έχει αλλάξει εντελώς τη μορφή του ναού και εσωτερικά και εξωτερικά, τότε η ποιότητα ζωής μας θα είχε μια καλύτερη διάσταση και εξέλιξη. 


 
Καθάρισαν οι τοίχοι του ναού της Ευαγγελίστριας στην Ηγουμενίτσα Καθάρισαν οι τοίχοι του ναού της Ευαγγελίστριας στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 26, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες