Ηγουμενίτσα: Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις για την διεξαγωγή του 3ου il porto triathlon




Η Οργανωτική Επιτροπή διεξαγωγής του 3ου il porto triathlon ενημερώνει τους κατοίκους της Ηγουμενίτσας, ότι την Κυριακή 07.10.2018 από 08.00’ έως 14.00’ θα διεξαχθεί ο ετήσιος αγώνας Τριάθλου Sprint και Τριάθλου Olympic, με τη συμμετοχή 175 αθλητών από όλη την Ελλάδα έχοντας ως αφετηρία και τερματισμό, το ΠΑΝΘΕΟΝ. 
Για τον λόγο αυτό, θα γίνουν κυκλοφοριακές παρεμβάσεις ως ακολούθως:

1. Νέα παραλιακή οδό και Εθνικής Αντιστάσεως, από την οδό Ευαγγελιστρίας (café Presto) έως το Δημοτικό Στάδιο. Παρακαλούμε ΜΗ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ και στις δύο οδούς από το Σάββατο βράδυ 02.00΄ έως την Κυριακή απόγευμα 18.00’ . Τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα θα μεταφέρονται με γερανό στο Κεντρικό Parking (Παλαιό Λιμάνι)

2. Δρόμος Δρέπανο – Μακρυγιάλι, θα είναι κλειστός στην κυκλοφορία μηχανοκίνητων οχημάτων και ποδηλάτων εκτός αγώνα, την Κυριακή από τις 09.00’ το πρωί έως 14.00΄ το μεσημέρι.

3. Ποδηλατόδρομος, από το ΤΕΙ έως το τέλος του, θα είναι σε χρήση μόνο για τους δρομείς του αγώνα την Κυριακή από 10.00’ έως 14.00’

4. Parking του Ο.Λ.Ηγ., θα είναι κλειστό για τα αυτοκίνητα από το Σάββατο ώρα 15.00’ έως Κυριακή 18.00’

Ζητάμε την κατανόηση όλων των κατοίκων για τις μικρές αλλαγές τις καθημερινότητάς τους και τους παρακαλούμε να ακολουθήσουν τις οδηγίες των οργάνων της Λιμενικής Αστυνομίας και της Τροχαίας.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ



Ηγουμενίτσα: Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις για την διεξαγωγή του 3ου il porto triathlon Ηγουμενίτσα: Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις για την διεξαγωγή του 3ου il porto triathlon Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 05, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.