Επίσκεψη υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στον Δήμο Ηγουμενίτσας




Με την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου, παρουσία του Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ν. Θεσπρωτίας, κ. Μάριου Κάτση, συναντήθηκε την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ηγουμενίτσας, όπου συζητήθηκαν τα καίρια θέματα, που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής.

Από τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλο παρουσιάστηκε το παραγωγικό προφίλ του Δήμου μας, τμήμα του οποίου αποτελεί και ο αγροκτηνοτροφικός τομέας, ο οποίος χρειάζεται στήριξη και τόνωση. Παράλληλα έγινε αναφορά στο σοβαρό ζήτημα των αδέσποτων, αλλά και της πληθυσμιακής έκρηξης των αγριόχοιρων στην περιοχή.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η γενικότερη λειτουργία του πρωτογενούς τομέα στη Θεσπρωτία, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στην όξυνση του φαινομένου της «μαύρης» οικονομίας στα αγροτικά προϊόντα, καθώς και στις παράνομες ελληνοποιήσεις γάλακτος, για τις οποίες η Υφυπουργός διαβεβαίωσε την άμεση εντατικοποίηση συστηματικότερων ελέγχων με αυστηρά πρόστιμα.

Μετά την ανταλλαγή θέσεων και προτάσεων τόσο εκ μέρους του Υπουργείου, όσο και του Δήμου Ηγουμενίτσας εξήχθησαν συμπεράσματα υλοποιήσιμα για το προσεχές μέλλον.


Επίσκεψη υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στον Δήμο Ηγουμενίτσας Επίσκεψη υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στον Δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 15, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.