ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ: Όραμά του η ανάδειξη του εναλλακτικού τουρισμού στη Θεσπρωτία



Ο Γιώργος Μαλαμίδης, που έχει σπουδάσει στο μαθηματικό τμήμα Ιωαννίνων με ειδίκευση στην πληροφορική και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι ένας σημαντικός παράγοντας της ανάδειξης του εναλλακτικού τουρισμού στη Θεσπρωτία και κυρίως του φυσιολατρικού. 
Εκτός από το ότι ο ταξιδιωτικός οδηγός www.thesprotia3d.gr, που ίδρυσε, παρέχει πλούτο πληροφοριών για τα μνημεία και τα τοπία της Θεσπρωτίας, συνεργάζεται με πολλούς tour operator (Δανούς, Άγγλους, Γερμανούς), επιχειρηματίες, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, εταιρίες, αρχαιολογίες, δήμους κ.α. σε μεγάλα project προβολής και οργανώνει εκδρομές δανέζικου γραφείου στη Θεσπρωτία, το σπουδαίο είναι πως όλες του οι δραστηριότητες είναι δομημένες στις δυνατότητες της λογικότητας. 
Με σοβαρότητα, με προσπάθεια, με ελπίδα είναι πρσανατολισμένος προς την κατεύθυνση ότι η κάθε ευκαιρία είναι αξιοποιήσιμη. 
Η χωρίς τέλος αναζήτησή του, η προσήλωσή του στο σκοπό της εξερεύνησης , με μέσο όχι μόνο τον επαγγελματισμό, αλλά τη συνείδησή του, αποκαλύπτει ολόκληρη την κλίμακα των αξιών του και δημιουργεί μια πυκνότητα προϋποθέσων για την υλοποίηση των προθέσεων. 



ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ: Όραμά του η ανάδειξη του εναλλακτικού τουρισμού στη Θεσπρωτία  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ: Όραμά του η ανάδειξη του εναλλακτικού τουρισμού στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 19, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.