Τρεις προτάσεις θα εξετάσει το ΚΙΝΑΛ για τον Δήμο Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)


Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η διευρυμένη συνεδρίαση του ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας, παρουσία της Εύης Χριστοφιλοπούλου, στο ξενοδοχείο Angelika Pallas στην Ηγουμενίτσα.

Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης ήταν η εξεύρεση υποψηφίου για τον Δήμο Ηγουμενίτσας.

Λόγω της μικρής συμμετοχής, η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στον ημιώροφο του ξενοδοχείου, και όχι στην αίθουσα συνεδρίων όπως είχε προγραμματιστεί.

Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε υπήρξαν δύο αυτοπροτάσεις, από τον Παναγιώτη Νταή και από τον Γιώργο Σιντόρη, ενώ υπήρξε και μία ετεροπρόταση από τον Τάσο Ρούση, υπέρ του Γιάννη Γόγολου.

Η κα Χριστοφιλοπούλου φεύγοντας ανακοίνωσε στα μέλη του ΚΙΝΑΛ, πως θα αξιολογηθούν από την αρμόδια επιτροπή και οι τρεις προτάσεις.

Νωρίτερα η κα Χριστοφιλοπούλου είχε παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, συνέντευξη την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί: 




Τρεις προτάσεις θα εξετάσει το ΚΙΝΑΛ για τον Δήμο Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Τρεις προτάσεις θα εξετάσει το ΚΙΝΑΛ για τον Δήμο Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 28, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.