Γάλλοι τουρίστες στέλνουν μήνυμα με τα πεταμένα φυσίγγια στους κυνηγότοπους της Ηπείρου



Ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο μήνυμα άφησαν Γάλλοι τουρίστες, λάτρεις της Ηπείρου και των ορεινών περιοχών του Νομού Ιωαννίνων, τις οποίες επισκέπτονται πολλές φορές στην διάρκεια του έτους. Η συγκεκριμένη ομάδα των Γάλλων έχει γνωριστεί με τους ντόπιους κατοίκους και πλέον έχει δημιουργήσει ισχυρές φιλίες. Στην τελευταία τους εξόρμηση λοιπόν, συγκέντρωσαν εκατοντάδες φυσίγγια που βρήκαν πεταμένα σε διάφορα σημεία της περιπατητικής τους διαδρομής. Πεταμένα από κυνηγούς που εκδράμουν κι εκ των οποίων αρκετοί έχουν συνήθεια να πετάνε τα φυσίγγια εκεί που πυροβολούν. Φυσικά υπάρχουν και οι συνειδητοποιημένοι που φροντίζουν να μην αφήνουν κανένα αποτύπωμα στο πέρασμά τους.

Οι Γάλλοι τουρίστες, συγκέντρωσαν λοιπόν εκατοντάδες φυσίγγια από τους κυνηγότοπους στα ορεινά των Ιωαννίνων.

Και με αυτά κατασκεύασαν ένα μεγάλο πολύχρωμα αστέρι… Έγραψαν δε και το δικό τους μήνυμα προς τους Έλληνες που η επίσκεψή τους είχε προηγηθεί στα ίδια μέρη.

Έτσι έδειξαν πως ο τόπος, η φύση και το περιβάλλον, μπορούν να μείνουν καθαρά και πανέμορφα.

Όπως σημειώνουν οι ντόπιοι, στους συγκεκριμένους κυνηγότοπους έρχονται πολλοί κυνηγοί από κάθε γωνιά της Ελλάδας, κάποιες φορές και από το εξωτερικό.

Οι κυνηγετικοί σύλλογοι έχουν τοποθετήσει σε ορισμένα σημεία ειδικά καλάθια για την συγκέντρωση των φυσιγγίων, όμως αυτό δεν αρκεί…

Το πρόβλημα είναι και παραμένει ορατό!


 
Γάλλοι τουρίστες στέλνουν μήνυμα με τα πεταμένα φυσίγγια στους κυνηγότοπους της Ηπείρου Γάλλοι τουρίστες στέλνουν μήνυμα με τα πεταμένα φυσίγγια στους κυνηγότοπους της Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 09, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.