Μήνυμα του νέου συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας



«Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων είμαστε όλοι μας»

Αυτό είναι το μήνυμα μας, ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας.
Σε αυτή την ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ προσπάθεια σας καλούμε όλους.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μπορεί να έχει την ευθύνη της διοίκησης, της εφαρμογής και του συντονισμού όλων των ενεργειών, αλλά ΟΛΟΙ οι γονείς και κηδεμόνες είμαστε αυτοί που με τη συμμετοχή μας και την υποστήριξή μας θα γιγαντώσουμε τα αποτελέσματά του.
Ως νέο Δ.Σ. του Συλλόγου, μετά από τις εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου, έχουμε ήδη ξεκινήσει να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να έρθουμε όλοι οι γονείς πιο κοντά. Πιο κοντά μεταξύ μας. Πιο κοντά με τα παιδιά μας. Πιο κοντά με τον Σύλλογο Διδασκόντων. Πιο κοντά με τις ανάγκες του σχολειού μας
Σε αυτή την προσπάθεια είμαστε όλοι απαραίτητοι και χρήσιμοι.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον διευθυντή του σχολειού μας, κο Κύλλα Γεώργιο καθώς και τα μέλη του προηγούμενου Δ.Σ. του Συλλόγου .

Το νέο Δ.Σ. σας καλωσορίζει:

Πρόεδρος : Πάντου Βασιλική
Αντιπρόεδρος : Δημητρίου Γαλάτια
Γεν. Γραμματέαs : Σκάρλου Ματίνα
Ταμίας : Κώτσια – Μίχα Ιωάννα
Μέλη : Τρινκά Αγγελική
Μήνυμα του νέου συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας Μήνυμα του νέου συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 17, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.