Ηγουμενίτσα: Καταγγελία γονέα κατά αθλητικού παράγοντα



Ηγουμενίτσα 27 Ιανουαρίου 2019
Αγγελική Βρύση
Ηγουμενίτσα
τηλ: 6949897702

ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Προς κάθε ενδιαφερόμενο και σε όποιον μπορεί να βοηθήσει

ΟΜΗΡΙΑ 14ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΕΝΣ
ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ
 
Έχει δημιουργηθεί ένα θέμα με ένα Αθλητικό Σωματείο του Νομού Θεσπρωτίας και συγκεκριμένα με τον Αθλητικό Όμιλο Νέας Σελεύκειας (ΑΕΝΣ) και την επιθυμία του γιου μου Νικηφόρου Αθανασιάδη να μεταγραφεί στην ομάδα του Θεσπρωτού.

Ο γιος μου είναι γεννημένος το 2005 και από την ηλικία των 6 είναι στην συγκεκριμένη Ακαδημία.

Τον Οκτώβριο απομακρύνθηκε από την ομάδα ο προπονητής του και τότε εξέφρασε την επιθυμία να φύγει από την Ακαδημία. Μας ενημέρωσαν τότε ότι αυτό είναι εφικτό να γίνει τον Ιανουάριο δηλαδή την περίοδο των μεταγραφών και το παιδί μου παρέμεινε και έκανε υπομονή.

Τον Ιανουάριο λοιπόν ετοιμάσαμε τα χαρτιά του για να γίνει η μεταγραφή.

Ο πρόεδρος της ΑΕΝΣ κ. Δημήτρης Πασχάλης δεν υπογράφει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του παιδιού μου.

Ισχυρίζεται κάθε φορά και ανάλογα σε ποιον απευθύνεται όλα τα παρακάτω:

Διαλέγετε και παίρνετε:
  • πρέπει πρώτα να γίνει συμβούλιο
  • δεν έχουμε έρθει σαν κηδεμόνες σε επαφή μαζί του
  • θεωρεί ότι υπάρχει προηγούμενο μετά την απομάκρυνση του προπονητή και τώρα εισπράττουμε τα αντίποινα
  • ας του κόψουμε την μπάλα για κάποιους μήνες του μικρού δεν θα πάθει τίποτα
  • ο μικρός έκανε κρυφές προπονήσεις και πρέπει να τιμωρηθεί
  • ο Θεσπρωτός προσπάθησε να πάρει πλαγίως την έγκριση της μεταγραφής

Ας πάρουμε ένα ένα τους ισχυρισμούς του:

Απ' ότι γνωρίζω χρειάζεται η υπογραφή του Προέδρου και του Γραμματέα για να ολοκληρωθεί μια μεταγραφή. Και συμβούλιο μπορούσε να κάνει αν ήταν όπως λέει υποχρεωτικό. Είχε όλο το χρόνο άλλα δεν το έκανε.

Πήγα προσωπικά στην επιχείρηση του με τον γιο μου πήρα το τηλέφωνο του, μίλησε με τον γιο μου και προχθές τον κάλεσα εγώ και ακόμα περιμένω να με καλέσει. Επιπλέον η συναίνεση μου σαν κηδεμόνας είναι στα δικαιολογητικά της μεταγραφής θεωρημένη από τα ΚΕΠ όπως απαιτείται.

Απ΄ όλα τα παραπάνω θεωρώ ότι πιθανότερο είναι να έχει κηρύξει ψυχολογικό πόλεμο στο παιδί μου γιατί ήμασταν από τους γονείς που ταχτήκαμε ανοιχτά υπέρ του Μιχάλη Γκίκα όταν δημιουργήθηκε το θέμα της απομάκρυνσης του και εκφράσαμε από τότε την επιθυμία του γιου μας (και όχι τη δική μας) να φύγει.

Αν δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή μέχρι τέλος Γενάρη όντως θα συμβεί θα του κόψει το ποδόσφαιρο. Δεν θα έχει δικαίωμα να παίξει για το υπόλοιπο της σεζόν.

Δεν ισχύει ότι έκανε κρυφές προπονήσεις. Ξεκίνησε την πρώτη προπόνηση όταν έγινε η πρώτη συζήτηση μαζί του.

Ας το αποδείξει ότι πήγε παράγοντας του Θεσπρωτου να τον ξεγελάσει.

Ας αποφασίσει τελικά τι απ΄ όλα ισχύει.

Η υπομονή έχει και τα όρια της, και χάσαμε και εμείς την ψυχραιμία μας με τους ισχυρισμούς του γι΄ αυτό και κάποια στιγμή παρέδωσα τα χαρτιά στην ΕΠΣ για να έρθει σε επαφή μαζί του κάποιος παράγοντας γιατί δεν θέλω ο γιος μου, ο άντρας μου ή εγώ να βρεθούμε ξαφνικά κατηγορούμενοι.

Το όλο θέμα έχει ξεφύγει και πραγματικά δεν υπάρχει λογική εξήγηση γιατί ο άνθρωπος αυτός θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα να αποφασίσει για το παιδί μου που και πότε θα παίξει, ακόμα κι αν καλύπτεται νομικά σε κάποια πράγματα.

Και αυτό συμβαίνει σε μία Ακαδημία που πληρώναμε μηνιαία συνδρομή και συμμετοχή σε κάθε αγώνα εκτός έδρας.

Η απόφαση του να φύγει μας έκανε χαρούμενους γιατί τα τελευταία χρόνια θέλαμε να ενταχθεί στην ομάδα του Θεσπρωτού όχι γιατί υπήρξε κάποιο θέμα ή παράπονο.

Το σπίτι μας είναι δίπλα από το γήπεδο και για λόγους καθαρά πρακτικούς ένα διάστημα επιμέναμε χωρίς αποτέλεσμα να συνεχίσει στον Θεσπρωτό. Τώρα που μόνος του εξέφρασε την επιθυμία να φύγει βεβαίως συμφωνήσαμε και θα συμφωνούμε και θα τον στηρίζουμε σε όποια απόφαση και να πάρει στο μέλλον.

Λυπάμαι πραγματικά που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι σε αυτές τις θέσεις, και Ακαδημίες που επιτρέπουν τέτοιου είδους διαχείριση ζητημάτων και χαίρομαι που το δικό μου το παιδί δεν είναι πλέον μέλος αυτής της Ακαδημίας.

Συνειδητοποιήσαμε έστω και με αυτόν τον αλλοπρόσαλλο τρόπο πως λειτουργεί εις βάρος των παιδιών και τα αντιμετωπίζει σαν κτήματα της.

Τώρα η απόφαση του παιδιού μας να φύγει μας κάνει διπλά χαρούμενους γιατί αντιληφθήκαμε πως πραγματικά έχουν τα πράγματα και τί μπορεί να αντιμετωπίσει ένας γονέας όταν βρεθεί απέναντι σε λάθος ανθρώπους που βρίσκονται σε χώρους και κάνουν κουμάντο χωρίς να έχουν καμία σχέση με το χώρο αυτό και τη θέση που κατέχουν.

Επειδή αφορά ένα 14χρονο παιδί, παρακαλώ όποιον μπορεί να βοηθήσει να λυθεί το θέμα είτε νομικά είτε με όποιον άλλον τρόπο παρακαλώ να το κάνει και ας με καλέσει στο τηλέφωνο που αναφέρω παραπάνω.

Έχω ήδη πάει στην Αστυνομία για σύσταση και αύριο Δευτέρα θα πάω να ενημερώσω τον Εισαγγελέα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας.
Βρύση Αγγελική
Ηγουμενίτσα: Καταγγελία γονέα κατά αθλητικού παράγοντα Ηγουμενίτσα: Καταγγελία γονέα κατά αθλητικού παράγοντα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 27, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.