Τι απαντάει ο πρόεδρος της ΑΕΝΣ στη καταγγελία γονέα



Επειδή τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί διαδικτυακά και αναδημοσιεύεται ανακοίνωση γονέα κατά του ποδοσφαιρικού Συλλόγου της Α.Ε.Ν.Σ, και συγκεκριμένα εκφράζονται κατηγορίες και χαρακτηρισμοί κατά του προσώπου μου, οφείλω ως πρόεδρος και άμεσα θιγόμενος να προστατέψω την Ακαδημία και εμένα προσωπικά. 
 
Τα όσα καταγγέλλονται είναι ανακριβή και ασύστολα ψεύδη.
Ουδέποτε ζητήθηκε άμεσα το δελτίο του εν λόγω αθλητή. 
Αντιθέτως, χωρίς η ομάδα να γνωρίζει γιατί ο αθλητής διέκοψε ξαφνικά τις προπονήσεις του (χωρίς καμία απολύτως ειδοποίηση, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος), όπως είθισται και αρμόζει να γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, τρίτα πρόσωπα άρχισαν να ενοχλούν τηλεφωνικά εμένα, καθώς και άλλα μέλη του συμβουλίου. 
 
Παρόλα αυτά, όταν ζητήθηκε -ομολογουμένως με πολύ άκομψο, ακόμα και υβριστικό τρόπο- το δελτίο από τους γονείς (οι ύβρεις από τον γονέα, έγιναν κατά τη διάρκεια προπόνησης και παρουσία μικρών αθλητών στο γήπεδο) δεν αρνήθηκε κανείς να το δώσει. 
Ζητήθηκε απλά να τηρηθούν οι σωστές διαδικασίες , όπως πιστεύουμε πως θα έπρεπε να συμβαίνει σε κάθε σύλλογο που επιθυμεί να λειτουργεί σωστά. 
 
Όλο το συμβούλιο της ομάδας πάντα είχαμε και έχουμε άψογη συνεργασία με τους αθλητές μας και φυσικά με τους γονείς και αυτό το μαρτυρούν τόσο οι συνεχείς και πολλαπλές επιτυχίες του συλλόγου μας, όσο και ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών παιδιών τα τελευταία χρόνια στην Ακαδημία μας. 
 
Τέλος, λυπούμαστε πάντα όταν φεύγει ένας αθλητής μας και ειδικά όταν αυτός γαλουχήθηκε αθλητικά στην ομάδα μας από πολύ μικρή ηλικία, όμως ποτέ δεν αρνούμαστε να παραχωρήσουμε κάποιο δελτίο εφόσον τηρούνται οι νόμιμες -πρακτικά και ηθικά- διαδικασίες. 
 
Ο πρόεδρος της Α.Ε.Ν.Σ 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
Τι απαντάει ο πρόεδρος της ΑΕΝΣ στη καταγγελία γονέα Τι απαντάει ο πρόεδρος της ΑΕΝΣ στη καταγγελία γονέα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 28, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.