Χριστοδουλάκης από την πίτα του ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας: Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές ξεκίνησε


Συγκέντρωση ΠΑΣΟΚ από παλιά, θύμιζε η εκδήλωση της κοπής της πίτας του Κινήματος Αλλαγής, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης παρουσία του γραμματέα του κόμματος Μανώλη Χριστοδουλάκη, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Ατζελικα Παλλάς στην Ηγουμενίτσα.

Παρόν στην εκδήλωση, οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής Αλέκος Πάσχος, Μαρία Σαμίου και Σπύρος Μπότος, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Δημητρίου, η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραίμη, ο υποψήφιος δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Γόγολος, τα μέλη των ΔΣ των τοπικών οργάνων του Κινήματος Αλλαγής στην Θεσπρωτία καθώς και πλήθος κόσμου.

Στην ομιλία του ο γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης, τόνισε ότι η αντίστροφη μέτρηση για τις εθνικές εκλογές ξεκίνησε με την κρίση στις σχέσεις των Τσίπρα και Καμμένου, σημειώνοντας πως η υφιστάμενη κυβέρνηση δεν έχει την πολιτική νομιμοποίηση να συνεχίσει να παίζει με το μέλλον της χώρας, υπονομεύοντάς το κάθε μέρα που περνάει.


«Όσο νωρίτερα, τόσο το καλύτερο για τους Έλληνες», υποστήριξε και τονισε ότι θα πρέπει «να γνωρίζει ο κ. Τσίπρας ότι το βελούδινο και προ καιρού διαγεγραμμένο διαζύγιο με τον Π. Καμμένο δεν πρόκειται να εξαγνίσει τη συνειδητή του επιλογή τα τελευταία τέσσερα χρόνια να πηγαίνει χέρι – χέρι με τα ακροδεξιά στοιχεία των ΑΝΕΛ. Πριν, λοιπόν, επιχειρήσουν να παρουσιάσουν τη σκηνοθετημένη ρήξη ως μέσο προοδευτικής εξυγίανσης να έχουν στο μυαλό τους ότι όταν το βράδυ «κοιμάσαι» με τον Καμμένο, το πρωί δεν ξυπνάς σοσιαλδημοκράτης».

Για την συμφωνία των Πρεσπών, ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε: «Το Κίνημα Αλλαγής και η Κοινοβουλευτική μας Ομάδα στη Βουλή, πήρε μία ξεκάθαρη θέση. Προχωράμε συντεταγμένα στην καταψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Αυτό είναι απόλυτα σαφές και δεν υπάρχει κανένα ζήτημα περεταίρω συζήτησης».

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο υποψήφιος περιφερειαρχης του Κινήματος Αλλαγή Δημήτρης Δημητρίου, ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Θεσπρωτίας Μιχάλης Κάτσινος
Χριστοδουλάκης από την πίτα του ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας: Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές ξεκίνησε Χριστοδουλάκης από την πίτα του ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας: Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές ξεκίνησε Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 26, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.