Με όρεξη για δουλειά ο νέος αστυνομικός διευθυντής Θεσπρωτίας


 
"Πόλεμο" στους διακινητές ναρκωτικών κήρυξε ο νέος αστυνομικός διευθυντής Θεσπρωτίας Φώτης Ντίνης, ένας αξιωματικός με πολλά προσόντα και προτερήματα και κυρίως καλός γνώστης των δεδομένων της περιοχής, αφού επί πολλά χρόνια υπηρετεί στο νομό με μεγάλη ευσυνειδησία. 
 
Αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του και έχοντας όρεξη για συστηματική δουλειά, δήλωσε στους εκπροσώπους του τύπου ότι «θα είμαστε αμείλικτοι απέναντι στους διακινητές ναρκωτικών και σε κάθε μορφή παραβατικής συμπεριφοράς», τόνισε ο κ. Ντίνης. 
 
Και πρόσθεσε: "Η αστυνομία μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την κοινωνία, αρκεί η κοινωνία να βρίσκεται στο πλευρό της». 
 
Η τοπική αστυνομία, η οποία διαθέτει καλό στελεχιακό δυναμικό, έχει ως προτεραιότητά της τη φύλαξη των χερσαίων συνόρων και του λιμανιού Ηγουμενίτσας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα της διακίνησης ναρκωτικών, αλλά και των μη νόμιμων μεταναστών. 
 
Οι πολίτες της Θεσπρωτίας είναι σίγουροι ότι η θητεία του κ. Ντίνη δεν θα είναι απλά θετική, αλλά και ιδιαίτερα αποδοτική. 
ΚΑΤΟΨΗ
Με όρεξη για δουλειά ο νέος αστυνομικός διευθυντής Θεσπρωτίας Με όρεξη για δουλειά ο νέος αστυνομικός διευθυντής Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 26, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.