Ηγουμενίτσα: Τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού του Θωμά Δημητρίου


Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ΠΑΝΘΕΟΝ στην Ηγουμενίτσα η πρώτη δημόσια εκδήλωση της Δημοτικής Παράταξης του υποψήφιου Δήμαρχου για το Δήμο Ηγουμενίτσας κ. Θωμά Δημητρίου. 
 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας κ. Μάριος Κάτσης και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου με την Παράταξη «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» κ. Γιώργος Ζάψας, οι οποίοι εξήραν την προσωπικότητα, την αυτοδιοικητική εμπειρία, και τις ικανότητες του Θωμά Δημητρίου και εξέφρασαν την άποψη, ότι είναι ο κατάλληλος υποψήφιος για να γίνει ένας καλός δήμαρχος. 
 
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θωμάς Δημητρίου που παρουσίασε τον τίτλο της Δημοτικής Παράταξης που είναι: «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ» με υπότιτλο «ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» και το έμβλημα της παράταξης που εμφανίζει ένα επιβατηγό πλοίο σε λιμάνι από το οποίο ξεκινά ένας δρόμος (Εγνατία), κομβικά σημεία για την ανάπτυξη του Δήμου Ηγουμενίτσας. 
 
Στη συνέχεια παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις της παράταξής του εστιάζοντας σε παρεμβάσεις, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και σε τομείς δραστηριοτήτων στοχεύοντας στην ανάπτυξη και στην αλληλεγγύη. 
 
Τέλος παρουσίασε τους πρώτους δέκα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης, που με αλφαβητική σειρά είναι οι εξής:

1. Βασιλειάδης Γεώργιος, Μαθηματικός καθηγητής 1ου Γενικού Λυκείου Ηγουμενίτσας
2. Καραπάνος Ευάγγελος, Φυσικός καθηγητής Γυμνασίου Φιλιατών και Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας
3. Κάτσης Σπυρίδων, Μαθηματικός
4. Μηλιώνης Δημήτριος, Μηχανολόγος Μηχανικός
5. Μπαϊκούσηςούσης Ευάγγελος, Πολιτικός Μηχανικός
6. Προβιδάκη Αγγελική, Φαρμακοποιός
7. Σωτηρίου Όλγα, Νοσηλεύτρια ΤΕΠ
8. Ταλιούρης Δημήτριος, Μελισσοκόμος
9. Τάσιος Γεώργιος, Γραμματέας Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας
10. Τσακίρη Αστυρόπη, Ελεύθερος Επαγγελματίας

Ηγουμενίτσα: Τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού του Θωμά Δημητρίου Ηγουμενίτσα: Τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού του Θωμά Δημητρίου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 26, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.