Θεσπρωτία: Γράφει και πουλάει τα βιβλία του για καλό σκοπό


Ο Παραμυθιώτης συγγραφέας και στιχουργός Αριστοτέλης Σουλιώτης καθημερινά πουλάει τα βιβλία του και τα έσοδα τα δίνει για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ξεκίνησε πριν 2 χρόνια σε ηλικία 24 χρονών έγραψε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «απέναντι τους». Οι στίχοι του ήταν γραμμένοι με οργή και διαμαρτυρία . Ήταν απέναντι στην «αδικία της εξουσίας, απέναντι στις διεφθαρμένες κυβερνήσεις». Ένας τρόπος ξεσηκωμού και ένας τρόπος υπεράσπισης της φτωχής και εργατικής τάξης.

Ο Αριστοτέλης κατάφερε να πουλήσει αρκετά αντίτυπα με το καλημέρα. Με τα χρήματα αυτά αγόρασε παιχνίδια στους παιδικούς σταθμούς του νομού.

Ο ίδιος είχε δηλώσει «το χειρότερο πράγμα είναι όταν κλέβουν σε ένα παιδί τα όνειρα, μαζί θα φτιάξουμε έναν κόσμο γεμάτο ζωντάνια και ελπίδα για κάθε παιδί».

Τα χρήματα από τις πωλήσεις τον βοήθησαν να αγοράσει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την φιλανθρωπική οργάνωση «Η Κιβωτός του κόσμου».

Ακόμα και σήμερα πουλάει τα βιβλία του από χέρι σε χέρι στο νομό μας και συνεχίζει να βοηθάει ιδρύματα , σχολεία και οργανισμούς.

Όνειρο του είναι να καταφέρει να προσεγγίσει άτομα στο τόπο μας που έχουν κοινό όραμα και προθυμία έτσι ώστε να στέκεται στο πλάι οποιουδήποτε του το ζητήσει.
Θεσπρωτία: Γράφει και πουλάει τα βιβλία του για καλό σκοπό Θεσπρωτία: Γράφει και πουλάει τα βιβλία του για καλό σκοπό Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 13, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.