Τον διοικητή της τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα ευχαριστεί η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων



Κύριε Διοικητά

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Θεσπρωτίας απευθυνθήκαμε σε εσάς ζητώντας τη βοήθειά σας ώστε να μας προμηθεύσετε με εξοπλισμό γραφείου για τις υπηρεσίες της Δ.Α. Θεσπρωτίας προκειμένου να μπορούμε να εξυπηρετούμε άμεσα τον πολίτη και να βελτιώσουμε ταυτόχρονα τις συνθήκες εργασίας των μελών μας.

Με μεγάλη ικανοποίηση διαπιστώσαμε την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας. Μεγάλες ποσότητες από καρέκλες γραφείου, γραφεία, ντουλάπες και ερμάρια απεστάλησαν από την τράπεζα στην Διεύθυνσή μας ανανεώνοντας και αναβαθμίζοντας έτσι το εργασιακό περιβάλλον των μελών μας.

Είναι δυστυχώς γενικά αποδεκτό ότι βρισκόμαστε ως χώρα σε μια εποχή όπου κύριο χαρακτηριστικό της είναι η λιτότητα. Συνεπώς το όποιο βοήθημα προς τις υπηρεσίες είναι όχι μόνο καλοδεχούμενο αλλά θα το χαρακτηρίζαμε ευεργετικό για τα μέλη μας.

Αποτελεί μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για εμάς τους αστυνομικούς όταν θεσμοί, οργανισμοί ακόμα και οι συμπολίτες μας αναγνωρίζοντας την προσφορά μας και το δύσκολο αγώνα που δίνουμε καθημερινά για την ασφάλειά τους, μας ενισχύουν έμπρακτα βελτιώνοντας τις συνθήκες εργασίας μας.

Σας ευχαριστούμε λοιπόν θερμά και υποσχόμαστε ότι εμείς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες για την ασφάλεια του πολίτη όσο δύσκολο, επίπονο και επώδυνο και αν είναι αυτό.-

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ – NAKOΣ Βασίλειος
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – ZΗΣΗΣ Δημήτριος
Τον διοικητή της τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα ευχαριστεί η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τον διοικητή της τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα ευχαριστεί η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 16, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.