Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση του Βασίλη Γιόγιακα εχτές το βράδυ στην Αθήνα (+ΒΙΝΤΕΟ)

 
Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση πραγματοποίησε χθες το βράδυ, ο Βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, στο Πνευματικό Κέντρο της Πανηπειρωτικής στην Αθήνα αποτελούμενη από Θεσπρωτούς της Αθήνας. 
Μήνυμα νίκης της ΝΔ στις επόμενες εκλογές μεταφέρθηκε από τον Βασίλη Γιόγιακα. 
Μέσα από την ομιλία του, μεταξύ άλλων, αναδείχθηκε η αποφασιστικότητα της Νέας Δημοκρατίας να “τελειώνει” με το ΣΥΡΙΖΑ, να βάλει τέλος στην ανομία και στην παραβατικότητα που επικρατούν στην κοινωνία , να αποκαταστήσει τις στρεβλώσεις της αγοράς και να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη. 
Εκατοντάδες προσκεκλημένοι, καταχειροκρότησαν τον Βασίλη Γιόγιακα και του ευχήθηκαν να έχει μια δυναμική παρουσία στις επικείμενες εξελίξεις και στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, εκφράζοντας τη σύγχρονη αντίληψη στη ΝΔ. Ασφυκτικά γεμάτη με κόσμο ήταν η αίθουσα η οποία αποδείχτηκε πολύ μικρή για την περίσταση. 
Πολλοί από τους προσκεκλημένους παρέμειναν μέχρι αργά στη συγκέντρωση, παρά το αδιαχώρητο το οποίο δημιουργήθηκε, προκειμένου να σφίξουν το χέρι στον Βουλευτή Θεσπρωτίας. 
 
Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση του Βασίλη Γιόγιακα εχτές το βράδυ στην Αθήνα (+ΒΙΝΤΕΟ) Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση του Βασίλη Γιόγιακα εχτές το βράδυ στην Αθήνα (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 04, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.