Και από την ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ σωματείο φάντασμα




Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι
Η παράταξη της ΔΑΣ (Π.Α.ΜΕ) έστειλε εξώδικο προς το Προεδρείο της ΓΣΕΕ για τους εργοδότες και νόθους αντιπροσώπους που δεν πρέπει να συμμετάσχουν στο Συνέδριο.

Το εξώδικο αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Στην δύναμη της συγκεκριμένης Ομοσπονδίας, Π.Ο.Υ.Π.Α. ανήκουν 11 πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις, που εκπροσωπούνται μέσω αυτής για την ΓΣΕΕ.

Σε αυτές τις πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις συμπεριλαμβάνονται –μεταξύ άλλων και το σωματείο με την επωνυμία «Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Νομού Θεσπρωτίας», το οποίο φέρεται να πραγματοποίησε αρχαιρεσίες για την εκλογή αντιπροσώπων για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλληλικού Προσωπικού την 16/7/2016, με 138 ψηφίσαντες και 3 αντιπροσώπους.

Το Σωματείο εργαζομένων Θεσπρωτίας είναι ανύπαρκτο στο Πρωτοδικείο από το 2008.

Η δικαστική αντιπρόσωπος που εμφανίζεται να παρίσταται σε αρχαιρεσίες το 2016, έχει πάρει μετάθεση σε άλλο Πρωτοδικείο από το 2010

Ωστόσο, κι όπως προκύπτει από την με αριθμό πρωτοκόλλου 37/27.9.2018 Βεβαίωση του Πρωτοδικείου Θεσπρωτίας, στο οποίο υπάγεται το ανωτέρω αναφερόμενο πρωτοβάθμιο σωματείο, δεν υπάρχουν κατατεθειμένα Πρακτικά Αρχαιρεσιών για τις εκλογές που φέρεται να πραγματοποίησε το ως άνω πρωτοβάθμιο σωματείο, ούτε αίτηση για διορισμό δικαστικού αντιπροσώπου, προκειμένου να παραστεί στις εκλογές του ως άνω σωματείου.

Το τελευταίο πρακτικό αρχαιρεσιών του εν λόγω σωματείου που υπάρχει κατατεθειμένο στο Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας, είναι αυτό του έτους 2008 (13-7-2008).

Αποδεικνύεται επομένως περίτρανα, ότι η ανωτέρω αναφερόμενη πρωτοβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση στην πραγματικότητα ουδέποτε διεξήγαγε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων για την Π.Ο.Υ.Π.Α. κι επομένως παρανόμως συμμετείχε και μάλιστα με 3 αντιπροσώπους στο Συνέδριο την εν λόγω Ομοσπονδίας.»

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι
Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας για ακόμα μια φορά καταγγέλλει την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ για τις πρακτικές τις.

Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας της Γ.Σ.Ε.Ε. (ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ- ομάδα Βασιλόπουλου– ΣΥΡΙΖΑ) που προσπάθησαν με κάθε τρόπο, ακόμη και με κινήσεις μαφίας, να επιβάλουν τους εργοδότες, τους νόθους και τους μπράβους μέσα στα συνδικάτα και τη λειτουργία τους.

Καλούμε τους εργαζόμενους να απομονώσουν τους εργατοπατέρες του κυβερνητικού – εργοδοτικού συνδικαλισμού, να βγάλουν συμπεράσματα και να κάνουν δική τους υπόθεση την πάλη για συνδικάτα εργατών και όχι των εργοδοτών!

Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας, καλεί την εργατική τάξη του νομού να συσπειρωθεί στα σωματεία, για να συνεχίσουμε τον αγώνα απέναντι σε αυτους που παρουσιάζονται ως εκπρόσωποι των εργατών και μέσα στα γραφεία τους σχεδιάζουν καθημερινά τον αφοπλισμό των αγώνων και την εξουδετέρωση των συνδικάτων για να μπορούν οι εργοδότες να τσακίζουν τους εργαζόμενους και να κερδίζουν περισσότερα.

Με σύνθημά μας «Συνδικάτα εργατών και όχι των εργοδοτών – Γ.Σ.Ε.Ε. εργατών και όχι των εργοδοτών», συνεχίζουμε τον αγώνα μας.
Και από την ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ σωματείο φάντασμα Και από την ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ σωματείο φάντασμα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 05, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.