Γρηγορίου Ιωάννης: Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Ηγουμενίτσας με τον Γιάννη Λώλο


Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι Συµµετέχω στις εκλογές του Μάη, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Δύναμη Προοπτικής με επικεφαλή υποψήφιο Δήμαρχο τον Ιωάννης Λώλος Σημερινό Δήμαρχο της πόλης μας αλλά και αυριανό διευρυµένου και µε έµπειρα,µε νέα πρόσωπα, µε επιστήµονες, µε βιοτέχνες, µε αγρότες και εργαζόµενους, που είναι πρώτα απ’ όλα ενεργοί πολίτες, µε καθηµερινή παρουσία και δραστηριότητα στην περιοχή, που θα είµαστε δίπλα σας και την εποµένη των εκλογών. 

Ζητώ να δείξετε την εµπιστοσύνη σας προς το πρόσωπό μου αλλά και στον συνδυασμό τον οποίο συμμετέχω και σας καλώ να στηρίξετε ενεργά την κοινή µας προσπάθεια για έναν ∆ήµο που θα είναι στην υπηρεσία κάθε πολίτη, χωρίς διακρίσεις. 

Η πόρτα του ∆ηµαρχείου θα είναι ανοιχτή για όλους όσους θέλουν να συµµετέχουν, για όλους όσους µπορούν να προσφέρουν, µε ήθος, µε γνώση και ανιδιοτέλεια. Μοναδικός µας αντίπαλος είναι τα προβλήµατα του τόπου. 
Στις εκλογές αυτές δεν αρκούν τα µεγάλα λόγια, η φιλία και η συµπάθεια. 
Η συγκυρία απαιτεί υπευθυνότητα, εµπειρία, γνώση, αποφασιστικότητα και ενθουσιασµό. 
Η ψήφος µας πρέπει να είναι αποτέλεσµα ώριµης σκέψης και βεβαιότητας ότι επιλέγουµε τους ανθρώπους που µπορούν να κάνουν πράξη τα οράµατά µας για τη Ηγουμενίτσα πού όλοι θέλουμε και που αξίζει σε µας. 

Σας καλώ να ψηφίσετε την Δύναμη προοπτικής από την πρώτη Κυριακή! 
Γιατί κάθε ψήφος µετράει! 
Ιωάννης Γρηγορίου 
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Ηγουμενίτσας Δύναμη Προοπτικής
Γρηγορίου Ιωάννης: Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Ηγουμενίτσας με τον Γιάννη Λώλο Γρηγορίου Ιωάννης: Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Ηγουμενίτσας με τον Γιάννη Λώλο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 13, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.