Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας: Εξάρθρωση μελών Οργανωμένου Κυκλώματος διακίνησης αλλοδαπών



Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένων ενεργειών της αρμόδιας Διεύθυνσης Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και του περιπολικού σκάφους της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, την 26-05-2019 εντοπίστηκε και συνελήφθη αλλοδαπός, μέλος οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης αλλοδαπών.
Ειδικότερα, στη θαλάσσια περιοχή δυτικά των Παξών, εντοπίστηκε Ι/Φ σκάφος με όνομα “KATERINA” σημαίας Αγγλίας, με εννέα (09) αλλοδαπούς επιβαίνοντες και έναν (01) αλλοδαπό διακινητή. Το ιστιοφόρο οδηγήθηκε με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμένα Ηγουμενίτσας και συνελήφθη ο ένας (01) αλλοδαπός μέλος πληρώματος ανωτέρω σκάφους, με την κατηγορία της εμπλοκής σε παράνομο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών. Σημειώνεται ότι κατόπιν επισταμένων ερευνών εντοπίσθηκε και συνελήφθη έτερος συνεργός κατά την προσπάθεια του να διαφύγει από την χώρα στο αεροδρόμιο ''Ελ.Βενιζέλος''.
Από το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το εν λόγω σκάφος, ενώ διερευνάται η εμπλοκή περισσότερων ατόμων στο κύκλωμα.
Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας: Εξάρθρωση μελών Οργανωμένου Κυκλώματος διακίνησης αλλοδαπών Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας: Εξάρθρωση μελών Οργανωμένου Κυκλώματος διακίνησης αλλοδαπών Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 28, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.