Ανοιχτή επιστολή – πρόσκληση του υπ. περιφερειακού σύμβουλου με τους «Οριζοντες Ηπείρου» Δημήτρη Γκαμπρέλα



ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ – ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ

Στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές, κατέρχομαι ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος για την Π.Ε. Θεσπρωτίας με την παράταξη «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ» με επικεφαλής υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. ΣΠΥΡΟ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟ.

Παρακολουθώντας τα πολιτικά και Αυτοδιοικητικά δρώμενα στην περιοχή μας τα τελευταία χρόνια, διαπίστωσα ότι αυτή μαστίζεται από την ανεργία. ΟΤΙ κυριαρχεί η φαυλοκρατία, η πολιτική συναλλαγή, η ρουσφετολογία, η αδιαφάνεια στην διαχείριση του δημόσιου χρήματος, η αδιαφορία, η ανικανότητα ή και τα δύο σε πολλούς από αυτούς που μας «κυβερνούν», μας εκπροσωπούν και διαχειρίζονται τις τύχες μας μέχρι σήμερα σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο.

ΩΣ νέος άνθρωπος, βιώνω και μπορώ να κατανοήσω καλύτερα τα προβλήματα που απασχολούν τους συμπολίτες, κυρίως την γενιά μου, μια «ΧΑΜΕΝΗ» γενιά από πολιτικές της κεντρικής εξουσίας αλλά και τοπικών εξουσιών.

ΘΕΩΡΗΣΑ καθήκον μου να «ΣΗΚΩΘΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ» να γίνω στην πράξη ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ συμμετέχοντας στα κοινά ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, πιστεύοντας βαθιά στην έννοια της Περιφερικότητας και εμπιστευόμενος ένα συμπολίτη που πιστεύω ακράδαντα ότι μαζί με όλους εμάς που συγκροτούμε την παράταξη του, εκλεγόμενος ως Περιφερειάρχης θα φέρει την ΑΝΑΤΡΟΠΗ χωρίς υπερβολή που όλοι προσδοκούμε στην Περιφέρεια Ηπείρου.

ΘΕΩΡΩ ότι ο ΣΠΥΡΟΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να τον καταστήσουν «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ» σε Περιφερειακό επίπεδο.

ΕΧΟΝΤΑΣ μεγάλη όρεξη και διάθεση για δουλειά, προσφορά, ουσιαστική συμμετοχή στην ΥΠΗΡΕΣΙΑ του ΠΟΛΙΤΗ – ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ διεκδικώ την ψήφο σας δεσμευόμενος ότι θα την ΤΙΜΗΣΩ στο ακέραιο.

ΟΤΙ θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις εκλεγόμενος, να μη σας διαψεύσω και απογοητεύσω. ΔΩΣΤΕ μου τη δυνατότητα να προσφέρω. ΝΑ εκπροσωπήσω κυρίως τη νέα γενιά, τους άνεργους συμπολίτες, τους συναδέλφους επιχειρηματίες, τους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους κοινωνικά αδύναμους, τους συμπολίτες με αναπηρία.

ΖΗΤΩ την ψήφο σας και σας υπόσχομαι ότι θα την ΤΙΜΗΣΩ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΑΜΠΡΕΛΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ» ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ
Ανοιχτή επιστολή – πρόσκληση του υπ. περιφερειακού σύμβουλου με τους «Οριζοντες Ηπείρου» Δημήτρη Γκαμπρέλα  Ανοιχτή επιστολή – πρόσκληση του υπ. περιφερειακού σύμβουλου με τους «Οριζοντες Ηπείρου» Δημήτρη Γκαμπρέλα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 14, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.