Ηγουμενίτσα: Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ μας - Προφυλακίστηκε ο αθλητικός παράγοντας για ασέλγεια σε ανηλίκους


Μετά από πολύμηνη και ενδελεχή αστυνομική έρευνα συνελήφθη τη Τρίτη 7 Μαΐου 2019 στην Ηγουμενίτσα ο αθλητικός παράγοντας για τον οποίο υπήρχανε καταγγελίες τον περασμένο Οκτώβριο για ασέλγεια σε ανήλικο, όπως είχαμε ενημερώσει σε αποκλειστικό μας ρεπορτάζ στις 17 Οκτωβρίου 2018

Ο 63χρονος κατηγορούμενος, για δύο περιπτώσεις αποπλάνησης παιδιών και κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, προφυλακίστηκε σήμερα Πέμπτη, μετά από σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα και του Ανακριτή.

Υπενθυμίζουμε το ρεπορτάζ μας, όπως το είχαμε γράψει στις 17 Οκτωβρίου:
Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, μετά από καταγγελία γονέα, ανήλικου αγοριού.

Η καταγγελία στρέφεται εναντίον αθλητικού παράγοντα της Ηγουμενίτσας, ο οποίος ήδη έχει δώσει καταθέσεις τόσο στην Αστυνομία όσο και στις Εισαγγελικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, τώρα που ανοίγουν τα στόματα,  αναμένονται μαρτυρίες και άλλων γονιών, που τα παιδιά τους έπεσαν θύμα της σεξουαλικής διαστροφής του αθλητικού παράγοντα, στον οποίο είχαν εμπιστευτεί την αθλητική διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους.

Για την σοβαρή αυτή υπόθεση θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις και θα σας ενημερώσουμε με νέα μας ανάρτηση.
Ηγουμενίτσα: Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ μας - Προφυλακίστηκε ο αθλητικός παράγοντας για ασέλγεια σε ανηλίκους Ηγουμενίτσα: Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ μας - Προφυλακίστηκε ο αθλητικός παράγοντας για ασέλγεια σε ανηλίκους Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 09, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.