Γεύμα για τα παιδάκια του κατηχητικού της ενορίας Κεστρίνης Θεσπρωτίας

 
Η ενορία Κεστρίνης Θεσπρωτίας, σε μια προσπάθεια σύσφιξης των σχέσεων με τα παιδάκια του κατηχητικού, οργάνωσε και φέτος εξόρμηση και γεύμα. Αυτή τη φορά επιλέχθηκε ως προορισμός η Πλαταριά Θεσπρωτίας. 
 
Μέσα σε μια χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα τα παιδάκια συζήτησαν με τον εφημέριο π. Ηλία Μάκο, αλλά και μεταξύ τους διάφορα θέματα. Και κυρίως απόλαυσαν τα εδέσματα και την παρέα. 
Όπως είπε στα παιδιά ο π. Ηλίας, την αρετή, την αγάπη, την αγνότητα, θα την πετύχουν αν τρέξουν και κουρασθούν, αν μάθουν να στηρίζουν τους συνανθρώπους, με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας. 
 
Και πρόσθεσε: "Στην αρετή έρχεται ο "κόσμος" να αντισταθεί. Με τις αντιθέσεις και τις αντιδράσεις και τις ειρωνείες του. Αλλά και ο εαυτός μας "κλωτσάει" πολλές φορές. Γι' αυτό χρειάζεται να είμαστε οπλισμένοι με την απόφαση της πίστης. Και να μη λησμονούμε πως τίποτε το μεγάλο, δεν κατορθώνεται χωρίς αγώνα".


Εκ του Ιερού Ναού Αγίου Μηνά Κεστρίνης

Γεύμα για τα παιδάκια του κατηχητικού της ενορίας Κεστρίνης Θεσπρωτίας  Γεύμα για τα παιδάκια του κατηχητικού της ενορίας Κεστρίνης Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 14, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.