Και η Ιωάννα Ντούκα με τον Νικόλα Κάτσιο



Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό νίκης «Τόπος Αξιών» στο δήμο Σουλίου και υποψήφιο δήμαρχο τον Νικόλα Κάτσιο θα είναι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές η Ιωάννα Ντούκα. 
 
Κατάγεται από την Γκρίκα, ζει στην Παραμυθιά, έχει σπουδάσει Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου στο Δημόσιο ΙΕΚ της Ηγουμενίτσας, σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος, ενώ κατά το παρελθόν εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση αρτοποιΐας. 
 
Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Νικόλας Κάτσιος καλωσορίζοντας στο ψηφοδέλτιο την Ιωάννα Ντούκα ανέφερε ότι: «Με την Ιωάννα γνωριζόμαστε χρόνια και τη θεωρώ μια γυναίκα αγωνίστρια στο στίβο της ζωής. Με την υποψηφιότητά της ολοκληρώσαμε τις γυναικείες υποψηφιότητες στο συνδυασμό μας, που έφτασαν αισίως τις 17!» Η Ιωάννα Ντούκα σε δήλωσή της ανέφερε ότι: «Αποφάσισα να κατέλθω υποψήφια με τον Νικόλα Κάτσιο επειδή ο τόπος θέλει έργα και όχι λόγια. Καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους μου, καλή επιτυχία στο συνδυασμό μας. Με τη νίκη στις 26 Μαΐου!»

«Τόπος Αξιών»
Νικόλας Κάτσιος
Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου
Και η Ιωάννα Ντούκα με τον Νικόλα Κάτσιο Και η Ιωάννα Ντούκα με τον Νικόλα Κάτσιο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 09, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.