Ιωάννης Γρηγορίου: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηγουμενίτσας



Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους συνυποψηφίους μου καλή επιτυχία, ελπίζοντας να υπάρξει το καλύτερο αποτέλεσμα για την Ηγουμενίτσα μας.

Η συμμετοχή μου με χαροποιεί ιδιαίτερα. Εξάλλου ως νέος έχω ηθικό χρέος να συμμετέχω κι εγώ στην προσπάθεια για την ανάδειξη και αξιοποίηση του τόπου μας. Και ας μην ξεχνάμε ότι Ηγουμενίτσα δεν είναι μόνο η πόλη αλλά και τα τοπικά διαμερίσματα. Και πάνω απ’ όλα οι άνθρωποι – συμπολίτες μας που ζουν σε αυτά.

Για μένα βασικός στόχος , πέραν του τουρισμού, είναι και η καλυτέρευση των συνθηκών ζωής μας, η οποία θα επέλθει με πρόγραμμα, ενημέρωση και κοινή προσπάθεια.

Η Θεσπρωτία έχει πολλές προοπτικές και είναι ένας τόπος ευλογημένος ως προς τη θέση της. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μεγάλη πρόοδος αλλά μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά με την αποκτηθείσα εμπειρία, σε συνδυασμό με την όρεξη των νέων όπως εγώ. Αρκεί μόνο να υπάρχουν στόχοι και βήμα βήμα να πραγματοποιούνται. Δεν με φοβίζει η δουλειά και η προσπάθεια γιατί πάντα βάζω στόχο το αποτέλεσμα, το οποίο ξέρω ότι θα με δικαιώσει. Έχω διάθεση να δουλέψω για όλους μας.

Αφήνω τις πράξεις μου να μιλήσουν για μένα, ενώ ταυτόχρονα διδάσκομαι από την εμπειρία και τις γνώσεις όσων συνεργάζομαι.

Ο συνδυασμός μας , "Δύναμη Προοπτικής" , με επικεφαλής τον κ. Ιωάννη Λώλο, σημερινό μας και επόμενο Δήμαρχό μας, αποτελείται από ανθρώπους με όραμα και διάθεση, που με κάνουν να αισθάνομαι πολύ περήφανος που συνεργάζομαι μαζί τους. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν θετική ενέργεια και αγάπη για τον τόπο μας. Και αυτό μοιραζόμαστε.

Μοναδικός μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα του τόπου μας.

Στις εκλογές αυτές δεν αρκούν τα µεγάλα λόγια, η φιλία και η συµπάθεια. Η συγκυρία απαιτεί υπευθυνότητα, εµπειρία, γνώση, αποφασιστικότητα και ενθουσιασµό. Η ψήφος µας πρέπει να είναι αποτέλεσµα ώριµης σκέψης και βεβαιότητας ότι επιλέγουµε τους ανθρώπους που µπορούν να κάνουν πράξη τα οράµατά µας για την Ηγουμενίτσα μας, που όλοι θέλουμε και που μας αξίζει.

Σας καλώ να ψηφίσετε τη Δύναμη Προοπτικής.

Κάθε ψήφος µετράει!

Σας καλώ να με εμπιστευτείτε. Πρέπει να ακούγονται οι νέες φωνές στο δημοτικό μας συμβούλιο.

Ελάτε μαζί να χτίσουμε το αύριο της πόλης μας.

Ιωάννης Γρηγορίου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηγουμενίτσας

Ιωάννης Γρηγορίου: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηγουμενίτσας Ιωάννης Γρηγορίου: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 21, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.