Συγχαρητήρια στον Θεσπρωτό από τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Άλκη Λάμπρου



Με μεγάλη μου χαρά, θέλω να συγχαρώ την ποδοσφαιρική ομάδα της Ηγουμενίτσας “Θεσπρωτός” για το σπουδαίο επίτευγμα της ανόδου στη Football League. 
 
Η επιτυχία τους μας γέμισε υπερηφάνεια , γιατί έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα και απέδειξαν ότι επάξια η ομάδα προβιβάστηκε, αφού ήταν πρωταγωνίστρια από την αρχή έως το τέλος στην κατηγορία της. 
 
Η προαγωγή του ποδοσφαίρου στην ευρύτερη περιοχή της Θεσπρωτίας καταδεικνύει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο το μεγαλείο και τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης. 
 
Το γεγονός ότι έφθασε στην άνοδο μια ομάδα ενός ακριτικού νομού, μας πεισμώνει και μας ωθεί να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για να κατακτήσει η Θεσπρωτία την θέση που της αξίζει στον αθλητισμό παντοτινά και όχι μόνον για την φετινή αθλητική χρονιά. 
 
Θερμά συγχαρητήρια, λοιπόν, σε όλους τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και το Διοικητικό συμβούλιο του Θεσπρωτού που επισφράγισαν την εντυπωσιακή διαδρομή των τελευταίων ετών, η οποία χαρακτηρίσθηκε από τη δύναμη, το ταλέντο και την αποφασιστικότητα, για την διεκδίκηση της κορυφής με την άνοδο τους. 
 
Συνεχίστε τη σκληρή δουλειά, γιατί μόλις κατακτήσεις την κορυφή σημασία έχει να παραμείνεις σε αυτήν. 
 
Συνεχίστε να βάζετε στόχους και να μας υποχρεώνεται να δουλεύουμε κάθε χρονιά περισσότερο για τον αθλητισμό της Θεσπρωτίας. 

Εύχομαι να έχετε και τη νέα αθλητική χρονιά ανάλογες επιτυχίες.
Συγχαρητήρια στον Θεσπρωτό από τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Άλκη Λάμπρου Συγχαρητήρια στον Θεσπρωτό από τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Άλκη Λάμπρου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 14, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.