Πολιτικό ευχαριστήριο μήνυμα Αλέκας Κοτσώνη



Το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης για την Περιφέρεια Ηπείρου κρίθηκε και, σαφώς, η επιθυμία της πλειοψηφίας του λαού για την πορεία και το μέλλον του τόπου είναι απολύτως σεβαστή!!!

Συγχαρητήρια στη νέα Περιφερειακή Αρχή και εύχομαι γόνιμη και δημιουργική θητεία, προς όφελος όλων των Ηπειρωτών!

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που πίστεψε σε μένα, στήριξε τον τίμιο και αξιοπρεπή αγώνα που έδωσα, για μια ακόμη φορά, και με τίμησε με την ψήφο και την εμπιστοσύνη του!!!

Ευχαριστώ, επίσης, το Σπύρο Ριζόπουλο, τον υπέροχο άνθρωπο, που με ενέπνευσε σαν άτομο, για το όραμά του για την Ήπειρο, για την τόλμη και την αποφασιστικότητά του, και για τις εμπειρίες που μου πρόσφερε σ΄αυτόν τον όμορφο και τίμιο αγώνα!!!

Θα παραμείνουν ανεξάντλητα το όραμα και η αγάπη μου για τον τόπο και τους ανθρώπους του, ο εθελοντισμός, η κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη, γιατί είναι στάση ζωής, από επιλογή, για μένα. Δηλώνω πως θα παραμείνω ενεργητική και μαχητική στα τοπικά δρώμενα, πιστή στις παραπάνω αρχές, αξίες και ιδανικά που πρεσβεύω σαν άτομο!!!

Με εκτίμηση,
Αλέκα Κοτσώνη-Μητσάκη
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος 
Π.Ε. Θεσπρωτίας
Πολιτικό ευχαριστήριο μήνυμα Αλέκας Κοτσώνη Πολιτικό ευχαριστήριο μήνυμα Αλέκας Κοτσώνη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 28, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.