Ιωάννα Λεοντάρη: Γιατί υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Νικόλα Κάτσιο



Η κριτική είναι εύκολη. Καθόμαστε συχνά με την παρέα μας και συζητάμε όλα τα στραβά και λάθη που κάνουν όσοι συμμετέχουν με τα κοινά.

Όμως μόνο με την συμμετοχή μας μπορούμε να έχουμε λόγο και να παρέμβουμε εκεί που θεωρούμε ότι μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό ή καλύτερο.

Αυτή την φορά αποφάσισα να πάρω θέση.

Ύστερα από σκέψη, αποφάσισα να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό Νίκης “Τόπος Αξιών” και τον Νικόλα Κάτσιο.

Αποφάσισα να συνεισφέρω τις δυνάμεις μου με μοναδικό κριτήριο την αγάπη μου για τον τόπο που μεγάλωσα και δραστηριοποιούμε επαγγελματικά.

Είμαι ένας νέος άνθρωπος με ανησυχίες, προβληματισμούς και φιλοδοξίες όπως πολλοί άλλοι νέοι που ζουν εδώ. Πιστεύω στον τόπο μας, στους ανθρώπους του και στην δυναμική που έχει.

Μαζί με τον Νικόλα Κάτσιο και την ομάδα του, θα προσπαθήσουμε ώστε νέοι άνθρωποι σαν εμένα να παραμείνουν εδώ και να ζήσουν ποιοτικά.

Ο τόπος μας μπορεί να προσφέρει πολλά. Είναι στο χέρι μας να τον φτάσουμε εκεί που πραγματικά αξίζει.

Ιωάννα Λεοντάρη: Γιατί υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Νικόλα Κάτσιο Ιωάννα Λεοντάρη: Γιατί υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Νικόλα Κάτσιο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.