Ποιον υποψήφιο θα δάγκωνε ο σκύλος σας; - Ένα προεκλογικό μήνυμα του Φιλοζωικού Σωματείου Θεσπρωτίας




Εκλογές και πάλι και ο Ελληνικός λαός ,δοκιμάζοντας την τύχη του ,καλείται να ψηφίσει τον καινούργιο ή τον παλιό μας ,Δήμαρχο.
Τα αυτιά μας γέμισαν Υποσχέσεις επί των υποσχέσεων και ωραιοποιημένους διαξιφισμούς ,όπως αρμόζει σε πολιτισμένους ανθρώπους που είναι πανέτοιμοι να αναλάβουν τη εξουσία.
Όσο και αν είναι ανθρώπινες όμως αυτές οι εκλογές ,αφορούν και μέλη της κοινωνίας που δεν μπορούν να ψηφίσουν, όπως τα αδέσποτα.
Μέλη που δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να μπει στην θέση τους ,μιας και πολλοί από τους πολιτικούς αδιαφορούν παντελώς για το ζήτημα της διαχείρισης των αδέσποτων.
Ποιον υποψήφιο θα ψήφιζε λοιπόν ο σκύλος σας;
Η καλύτερα : Ποιον υποψήφιο λοιπόν θα "δάγκωνε "ο σκύλος σας;
Εξίσου δύσκολη φυσικά και αυτή η απόφαση και με πολλές παραμέτρους που εύκολα φαντάζεται κανείς.
Η αλήθεια είναι ότι λίγα πράγματα έχουν γίνει στην πόλη μας για τα αδέσποτα.
Τόσα λίγα που φτάνουν μόνο για να πούμε σε κάποιον αρμόδιο πολιτικό την κλισέ φράση : "τουλάχιστον εσύ προσπάθησες λίγο "και να τον χτυπήσουμε στοργικά στον ώμο ,μειδιώντας .
Μια φράση δηλαδή που ερμηνεύει καλοπροαίρετα την αποτυχία ,άλλα δείχνει ταυτόχρονα και απόγνωση .
Η τεκμηρίωση αυτής της άποψης ,είναι σχετικά εύκολη και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη παρατηρητικότητα .

Ζώα αδέσποτα χωρίς σήμανση, ένα καταφύγιο που όλο γίνεται αλλά τελικά δεν γίνεται, προσωπικό ανεκπαίδευτο με φοβερές ελλείψεις στη αιχμαλωσία ζώων με ξένα σωματεία να έχουν κατακλύσει τη πόλη ,αναλαμβάνοντας αυθαίρετα την διαχείριση των αδέσποτων ,εξάγοντας Ελληνικά αδέσποτα σε χώρες της Ευρώπης , χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν και χωρίς οι Δήμοι να γνωρίζουν τον προορισμό και την κατάληξη των ζώων.
Δαγκωτό λοιπόν σε αυτόν που δεν θα δάγκωνε ο σκύλος σας ,μιας και ο σκύλοι όπως λένε ,έχουν δυνατά σαγόνια ,αλλά τα χρησιμοποιούν όταν και όπου πρέπει.
Αφήνοντας τον σκύλο μας να ψηφίσει φέτος ή οποιοδήποτε κατοικίδιο μας ,σίγουρα θα έχουμε το αποτέλεσμα που όλοι ονειρευόμαστε .
Το Φιλοζωικό Σωματείο Θεσπρωτίας , εύχεται οι ψήφοι μας να πιάσουν τόπο ,πάντα προς όφελος των μικρών μας και μεγάλων μας φίλων.

Ο Πρόεδρος
Κόρπας Βασίλειος
Ποιον υποψήφιο θα δάγκωνε ο σκύλος σας; - Ένα προεκλογικό μήνυμα του Φιλοζωικού Σωματείου Θεσπρωτίας Ποιον υποψήφιο θα δάγκωνε ο σκύλος σας; - Ένα προεκλογικό μήνυμα του Φιλοζωικού Σωματείου Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 11, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.