Ποιους συνδυασμούς στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε Ηγουμενίτσα, Σούλι και Φιλιάτι


Να συμμετάσχουν ενεργά στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών καλεί τους πολίτες ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα αναφέρει ότι «δεν ακολούθησε τη λογική των κομματικών χρισμάτων, γιατί σέβεται και πιστεύει βαθιά στις αυθεντικές αυτοδιοικητικές διεργασίες που ενθαρρύνουν τη συμμετοχή των πολιτών στις τοπικές υποθέσεις και οδηγούν στη διαμόρφωση αυτοδιοικητικών σχημάτων με συγκεκριμένες θέσεις και προγράμματα για τους δήμους και τις περιφέρειες».

Επιπλέον, η Κουμουνδούρου επισημαίνει ότι «πορευθήκαμε με βάση τη λογική των προγραμματικών συγκλίσεων και συμβάλαμε στη συγκρότηση ευρύτερων συνδυασμών. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου θα γίνουν για πρώτη φορά με το σύστημα της απλής αναλογικής, δίνοντας το πρόκριμα για ευρύτερες συγκλίσεις και συνεργασίες, ανοίγοντας μια νέα εποχή για την Αυτοδιοίκηση, τη δημοκρατία και τη συμμετοχή των πολιτών. Στόχος μας πάντα είναι μια ισχυρή Τοπική Αυτοδιοίκηση Α' και Β' βαθμού».
 
Στη βάση αυτής της λογικής, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες να υπερψηφίσουν συγκεκριμένους αυτοδιοικητικούς σχηματισμούς «στη βάση των διεργασιών και των προγραμματικών συγκλίσεων που έχουν διαμορφωθεί στις τοπικές κοινωνίες». Διευκρινίζει παράλληλα πως το κάλεσμα αυτό «δηλώνει την εκτίμηση στα πρόσωπα των υποψηφίων και των προγραμματικών τους θέσεων και δεν δηλώνει σε καμία περίπτωση σχέση κομματικής εξάρτησης».
 
Εξάλλου, όπως τονίζει, «στη δική μας αντίληψη για την αυτοδιοίκηση είναι εντελώς ξένες οι παλαιοκομματικές αντιλήψεις κομματικών χρισμάτων σε συνδυασμούς και η προσπάθεια καπελώματός τους».
 
Ειδικότερα καλεί τους πολίτες να υπερψηφίσουν τους παρακάτω αυτοδιοικητικούς σχηματισμούς στους Δήμους της Θεσπρωτίας:

Νομός Θεσπρωτίας:
Δήμος Ηγουμενίτσας: Αλλαγή πορείας | Θωμάς Δημητρίου
Δήμος Σουλίου: Δύναμη Ελπίδας | Νίκος Γώγος
Δήμος Φιλιατών: ΜΑΖΙ | Δημήτρης Σκεύης
Ποιους συνδυασμούς στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε Ηγουμενίτσα, Σούλι και Φιλιάτι Ποιους συνδυασμούς στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε Ηγουμενίτσα, Σούλι και Φιλιάτι Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 15, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.