Έφτασε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας ο πρώτος συρμός του μετρό Θεσσαλονίκης (+ΦΩΤΟ)



Τα ξημερώματα της Τετάρτης έφτασε στην Πυλαία Θεσσαλονίκης ο πρώτος συρμός του μετρό Θεσσαλονίκης.

Ο ολοκαίνουργιος συρμός του μετρό Θεσσαλονίκης, αποτελούμενος από τέσσερα βαγόνια, ξεκίνησε τη διαδρομή του από το εργοστάσιο της Hitachi στη Νότια Ιταλία, πάνω σε δυο τράκτορες 30 μέτρων ο καθένας .

Το βράδυ της Τρίτης έφτασε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και διανυκτέρευσε στο Κλειδί Ημαθίας, και το πρωί της Τετάρτης μεταφέρθηκε με δυο μεγάλες νταλίκες στο αμαξοστάσιο της Πυλαίας.

Εκεί θα συναρμολογηθεί ώστε να φτάσει στην τελική του μορφή, ενώ θα ακολουθήσουν τα στάδια δοκιμών του συρμού.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.