Ενθουσιασμός και σε Γλυκή, Ποταμιά και Χόικα για τον Νικόλα Κάτσιο



Λίγες ώρες μετά την Κυριακάτικη μαζική ανοικτή εκδήλωση του υποψηφίου δημάρχου Νικόλα Κάτσιου στο Γαρδίκι, ο κύκλος των περιοδειών στις Τοπικές Κοινότητες του Αχέροντα ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στη Γλυκή, την Ποταμιά και τη Χόικα.

Ελάχιστα 24ωρα πριν τις κάλπες της Κυριακής, τα μηνύματα αισιοδοξίας και εκλογικής στήριξης για την παράταξη «Τόπος Αξιών» έρχονται πλέον από τους πολίτες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του δήμου στον Αχέροντα, το Σούλι και την Παραμυθιά. Η επιτυχία της ανοικτής εκδήλωσης του Ν. Κάτσιου το πρωί της Κυριακής στο Γαρδίκι δείχνει ότι οι πολίτες στη Δημοτική Ενότητα Αχέροντα έχουν πειστεί για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Τόπος Αξιών» έγινε δεκτός με εγκαρδιότητα από τους πολίτες στη Γλυκή, την Ποταμιά και τη Χόικα. Συζήτησε μαζί τους τις δεσμεύσεις του προγράμματός του για τον πρωτογενή τομέα, την τουριστική ανάπτυξη, τη βελτίωση των υποδομών, την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και το πώς θα μετατραπεί ο δήμος σε πραγματικό στρατηγικό σύμβουλο ανάπτυξης για τον κάθε συνδημότη.

Στον εποικοδομητικό διάλογο που ακολούθησε, με βάση τις δεσμεύσεις της παράταξης του Ν. Κάτσιου τέθηκαν επί τάπητος όλες οι σκέψεις των συνδημοτών για μια σειρά τοπικά ζητήματα και συμφωνήθηκε αμέσως μετά τις εκλογές να εντατικοποιηθεί η διαδικασία διαλόγου, ώστε ενόψει της 1ης Σεπτεμβρίου να γίνει έγκαιρα η αξιολόγηση των προτεραιοτήτων που θα προκρίνουν οι ίδιοι οι κάτοικοι.

«Δεν θα γίνει τίποτα εάν προηγουμένως οι τοπικές κοινωνίες και ο καθένας από εσάς δεν έχει συμφωνήσει. Το πρόγραμμά της παράταξής μας αποτυπώνει 100 υλοποιήσιμες προτάσεις που θα θέσουν σε εφαρμογή από τον προσεχή Σεπτέμβριο την πραγματοποίηση ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης, που θα δημιουργεί ανάπτυξη, ευκαιρίες και δουλειές για όλους σε ένα δήμο πιο λειτουργικό πιο ψηφιακό, που θα βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στον καθένα από εσάς. Όμως τις προτεραιότητες θα τις βάλετε εσείς. Ο λόγος σας για εμένα είναι συμβόλαιο!» τόνισε με νόημα ο Ν. Κάτσιος και καταχειροκροτήθηκε από τους συνδημότες μας.
Ενθουσιασμός και σε Γλυκή, Ποταμιά και Χόικα για τον Νικόλα Κάτσιο Ενθουσιασμός και σε Γλυκή, Ποταμιά και Χόικα για τον Νικόλα Κάτσιο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 22, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.