Συγχαρητήρια Ριζόπουλου στον "απερχόμενο" Περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη



Καταρχάς, θα ήθελα να συγχαρώ τον επανεκλεγέντα Περιφερειάρχη Ηπείρου καθώς και όσους εξελέγησαν στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Πριν από 28 μήνες πήρα μια απόφαση ζωής. Να σταματήσω να παραμένω αμέτοχος απέναντι στον ξεπεσμό και την μιζέρια που η Ήπειρος ήταν καταδικασμένη για πολλές δεκαετίες. Πήρα την απόφαση, στην αρχή μόνος, να μιλήσω με τους Ηπειρώτες, να ακούσω τα προβλήματα τους, να επισκεφθώ τις πόλεις και τα χωριά και να προτείνω μια εναλλακτική πρόταση πολιτικής για τον τόπο μας. Μια πρόταση πολιτικής με επίκεντρο τον άνθρωπο, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ηπείρου και μια λογική ανάπτυξης με γνώμονα την Δικαιοσύνη, την αξιοκρατία και την ίση μεταχείριση όλων των νομών.

Στην αρχή ήμασταν λίγοι, πολύ νωρίς όμως η παρέα λίγων ανθρώπων εξελίχθηκε σε παρέες πολλών ανθρώπων σε κάθε γωνιά της Ηπείρου. Και οι παρέες έγιναν ομάδες και οι ομάδες έγιναν η ανεξάρτητη περιφερειακή παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου - Περήφανοι Ξανά». Μια παράταξη που απαρτίζεται από ανθρώπους της εργασίας, του επιχειρείν, του αγροτικού τομέα, της καθημερινής βιοπάλης. Ανθρώπους όλων των ηλικιών και των ιδεολογικών αποχρώσεων, ανθρώπους που δεν άκουσαν τις σειρήνες της κομματικής γραμμής αλλά επέμειναν στην υπεράσπιση αυτού που θεωρούν σωστό για την Ήπειρο. Αυτοί οι γνήσιοι πατριώτες, οι υποψήφιοι και οι εθελοντές των Οριζόντων Ηπείρου υπήρξαν η ψυχή της προσπάθειας μας. Και θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την ανιδιοτελή τους προσπάθεια και την άδολη αγάπη τους για την Ήπειρο. Απέναντι σε απειλές και εκφοβισμούς που βίωσαν κατά την προεκλογική περίοδο και ενδεχομένως να βιώσουν και στο μέλλον να ξέρουν πως ήμουν, είμαι και θα παραμείνω δίπλα τους μέχρι τέλους.

Θέλω να ευχαριστήσω τους Ηπειρώτες και τις Ηπειρώτισσες που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις σημερινές εκλογές. Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί πέραν από την προφανή επικύρωση του προγράμματος και του ήθους μας έπραξαν και κάτι εξίσου σημαντικό. Αψήφησαν τον φόβο, αψήφησαν τις απειλές, αψήφησαν όσους έλεγαν πως ψήφος στους Ορίζοντες Ηπείρου είναι μια χαμένη ψήφος για την Ήπειρο.

Οι Ορίζοντες Ηπείρου είναι πλέον εκλεγμένη περιφερειακή παράταξη γιατί χιλιάδες Ηπειρώτες απέδειξαν με την ψήφο τους πως επιζητούν νέες ιδέες και νέους ανθρώπους για να τις μετατρέψουν σε πολιτικές.

Θα αφιερώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, για τον τόπο μας, για την Ήπειρο που ονειρευόμαστε. Για να γίνουμε και πάλι Περήφανοι Ξανά.

Σπύρος Ριζόπουλος

Ορίζοντες Ηπείρου- Περήφανοι Ξανά

Συγχαρητήρια Ριζόπουλου στον "απερχόμενο" Περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη Συγχαρητήρια Ριζόπουλου στον "απερχόμενο" Περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 27, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.