Epirus Photo Safari - Κατακτάμε την 1η θέση



Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μέσα σε έναν χρόνο το Epirus Photo Safari κατέκτησε την πρώτη θέση στα Σύβοτα, στη μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα TripAdvisor, με άριστες κριτικές.

Φροντίζουμε ώστε οι πελάτες μας να βιώνουν πρωτόγνωρες εμπειρίες στα πλαίσια του εναλλακτικού τουρισμού. Οι πλειοψηφία από αυτούς μάλιστα δηλώνει ότι το Epirus Photo Safari ήταν το highlight των διακοπών τους, ακόμα και σε σύγκριση με άλλους ανταγωνιστικούς προορισμούς του εξωτερικού.
Όλα αυτά λοιπόν μας προτρέπουν στο να διατηρήσουμε τις ποιοτικές υπηρεσίες «εμπειριών», αλλά και να προσφέρουμε ακόμα επιπλέον διαδρομές που θα καλύπτουν περισσότερα μέρη της πανέμορφης Θεσπρωτίας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε με το ίδιο πάθος ώστε να εντάξουμε την Θεσπρωτία ως έναν ιδανικό προορισμό, στον παγκόσμιο χάρτη.

Πιστεύουμε στα παρακάτω:

«Στην Ήπειρο, βουνό και η θάλασσα συνδυάζονται σε τέλεια αρμονία. Φυσική άγρια ομορφιά, παραδοσιακά χωριά, πανέμορφες βουνοκορφές , ποτάμια και φαράγγια, καθώς και απομονωμένες τροπικές παραλίες με χρυσαφένια άμμο και τυρκουάζ νερά σας περιμένουν να τα εξερευνήσετε. Απλώς φανταστείτε να φτάνετε στα άγνωστα μέρη εκπληκτικής ομορφιάς και να γίνεστε ένα με τη φύση, εκτιμώντας παράλληλα την ντόπια κουλτούρα και παράδοση.»

Διαβάστε τι λένε για εμάς εδώ:

https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g608863-d1…
Epirus Photo Safari - Κατακτάμε την 1η θέση Epirus Photo Safari - Κατακτάμε την 1η θέση Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 27, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.