Mε τον Νικόλα Κάτσιο ο ελεύθερος επαγγελματίας Κωνσταντίνος Ευαγγέλου



Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό νίκης «Τόπος Αξιών» στο δήμο Σουλίου και υποψήφιο δήμαρχο τον Νικόλα Κάτσιο θα είναι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ο ελεύθερος επαγγελματίας Κωνσταντίνος Ευαγγέλου. 
 
Ζει στη Νεράιδα Παραμυθιάς όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην οικογενειακή επιχείρηση εστίασης, ενώ έχει έντονη κοινωνικά αναφορά στην περιοχή. 
 
Ο Κωνσταντίνος Ευαγγέλου σε δήλωσή του ανέφερε ότι:
 «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόταση του Νικόλα Κάτσιου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης "Τόπος Αξιών". Σε ένα ψηφοδέλτιο ευθύνης και προοπτικής για το δήμο Σουλίου με ικανούς συνδημότες που μπορούν να εγγυηθούν την ανάπτυξη που έχει ανάγκη ο τόπος». Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Νικόλας Κάτσιος καλωσορίζοντας στο ψηφοδέλτιο τον Κωνσταντίνο Ευαγγέλου ανέφερε ότι: «Η αγάπη του για προσφορά και η διάθεσή του να πάμε το δήμο Σουλίου μπροστά, τον έφερε κοντά μας. Ο Κωνσταντίνος έχει πολλά να προσφέρει στο δήμο μας και η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο μας, δυναμώνει την προσπάθειά μας ακόμη περισσότερο».
Mε τον Νικόλα Κάτσιο ο ελεύθερος επαγγελματίας Κωνσταντίνος Ευαγγέλου Mε τον Νικόλα Κάτσιο ο ελεύθερος επαγγελματίας Κωνσταντίνος Ευαγγέλου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 05, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.