Άγνωστος παρενοχλεί γυναίκες τις νυχτερινές ώρες - Σε εξέλιξη η έρευνα της αστυνομίας



Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχουν μπει οι καταγγελίες που έγιναν τις τελευταίες ημέρες από νεαρά κορίτσια και γυναίκες και αφορούν στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχονται από άνδρα. Σύμφωνα με τις περιγραφές πρόκειται για έναν σχετικά νέο, ψηλό, ξανθό που παρενοχλεί γυναίκες τις νυχτερινές ώρες. Οι περιοχές που φέρεται να κινείται είναι αυτές του Γηροκομείου και της Καλούτσιανης. Το θέμα τις τελευταίες ώρες έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στα κοινωνικά δίκτυα όπου υπάρχουν και διάφορες μαρτυρίες νεαρών κοριτσιών για τον τρόπο δράσης του άγνωστου άνδρα που φαίνεται ότι κλιμακώνεται το τελευταίο δεκαήμερο.

Ορισμένα από τα συμβάντα έχουν καταγγελθεί στην Αστυνομία. Τις μαρτυρίες εξετάζει ενδελεχώς η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές η τελευταία καταγγελία έγινε τα περασμένα μεσάνυχτα. Λίγο αργότερα η Αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ύποπτος δεν αναγνωρίστηκε από την παθούσα, ωστόσο η προανάκριση συνεχίζεται.

Η αστυνομία εκτιμά ότι είναι θέμα χρόνου να δώσει τέλος στη δράση του άγνωστου άνδρα που έχει προκαλέσει αναστάτωση και ανησυχία.

Την ίδια ώρα οι καταγγελίες αυξάνονται ενώ υπάρχουν περιπτώσεις όπου δίνεται ακόμη και πλήρης περιγραφή του αυτοκινήτου με το οποίο κινείται ο δράστης.
 
Άγνωστος παρενοχλεί γυναίκες τις νυχτερινές ώρες - Σε εξέλιξη η έρευνα της αστυνομίας Άγνωστος παρενοχλεί γυναίκες τις νυχτερινές ώρες - Σε εξέλιξη η έρευνα της αστυνομίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 09, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.