Ηγουμενίτσα: "Εθελόντρια" έπιασε από το λαιμό μητέρα, με το μωρό στην αγκαλιά της - Συνελήφθη από την αστυνομία (+ΦΩΤΟ)



Ένα θλιβερό περιστατικό, συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής, στον χώρο της πρώην μαθητικής εστίας στην Ηγουμενίτσα, όπου λειτουργεί εθελοντικά τμήμα που παρέχει σε όσους έχουν ανάγκη, είδη ρουχισμού.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής, έφτασε στο σημείο μητέρα, κρατώντας στην αγκαλιά της το ανήλικα παιδί της, ώστε να ζητήσει κάποια ρούχα, τα οποία είχε ανάγκη για το παιδί της.

Όπως καταγγέλλει η ίδια με επιστολή της προς τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, "η κυρία που διαχειρίζεται την ομάδα, αρνήθηκε να μου δώσει και μου επιτέθηκε πιάνοντάς με από τον λαιμό ενώ κρατούσα το παιδί μου στην αγκαλιά ενώ παράλληλα με έσπρωχνε με τη βία έξω".

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, η οποία προχώρησε στην αυτόφωρη σύλληψη της "εθελόντριας", μετά από μήνυση που επέβαλε η παθούσα.

Διαβάστε την καταγγελία της άτυχης μητέρας προς τον Δήμο Ηγουμενίτσας, στον οποίο και ανήκει η διαχείριση του κτηρίου: 


Ηγουμενίτσα: "Εθελόντρια" έπιασε από το λαιμό μητέρα, με το μωρό στην αγκαλιά της - Συνελήφθη από την αστυνομία (+ΦΩΤΟ) Ηγουμενίτσα: "Εθελόντρια" έπιασε από το λαιμό μητέρα, με το μωρό στην αγκαλιά της - Συνελήφθη από την αστυνομία (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 14, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.