Συνελήφθησαν σε Σαγιάδα και Σύβοτα δύο νεαροί με 1,2 κιλά κάνναβης

Συνελήφθησαν σε Σαγιάδα και Σύβοτα δύο νεαροί με 1,2 κιλά κάνναβης
 


Συνελήφθησαν, εχτές (26-08-2019) τα ξημερώματα στη Λωρίδα Σαγιάδας και στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, δύο ημεδαποί, ηλικίας 24 και 23 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών και στοιχείων και στο πλαίσιο διασυνοριακής συνεργασίας με τις Αλβανικές Αρχές, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι όπως διαπιστώθηκε, απέκρυπταν από κοινού σε λεβητοστάσιο οικίας του 24χρονου, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -1- κιλού και -200- γραμμαρίων.

Ναρκωτικά κατασχέθηκαν καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Συλληφθέντες με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Συνελήφθησαν σε Σαγιάδα και Σύβοτα δύο νεαροί με 1,2 κιλά κάνναβης Συνελήφθησαν σε Σαγιάδα και Σύβοτα δύο νεαροί με 1,2 κιλά κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 27, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.