Θεατρικό εργαστήρι Πλαταριάς

Θεατρικό εργαστήρι Πλαταριάς


Ο πολιτιστικός σύλλογος Πλαταριάς ,στα πλαίσια δημιουργίας, ανάπτυξης και προώθησης πολιτισμού, προχώρησε στην ίδρυση Θεατρικού Εργαστηρίου. 
Τμήμα εφήβων 
Τμήμα ενηλίκων 
Διοργάνωση σεμιναρίων 
Συμμετοχές σε πολιτιστικά δρώμενα 
Θεατρικές παραστάσεις 
Κινηματογραφικές παραγωγές 
Τηλεοπτικές παραγωγές 
Την καλλιτεχνική διεύθυνση και διδασκαλία αναλαμβάνει ο Δημήτρης Αθανασίου. 
Τμήμα εφήβων : Στόχος του τμήματος είναι το θεατρικό εργαστήρι να γίνει ένας τόπος δημιουργίας όπου οι έφηβοι της περιοχής θα βρίσκουν τρόπους να εκφράσουν τις ανησυχίες τους κι ένα βήμα από το οποίο θα μπορούν να τις παρουσιάσουν και να τις μοιραστούν με το κοινό. 
Με την συμμετοχή τους στο τμήμα αυτό και μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, τον αυτοσχεδιασμό, την υποκριτική έχουν την ευκαιρία να: 
  • Έρθουν σε επαφή με το θέατρο κι άλλες παρεμφερείς τέχνες (λογοτεχνία, μουσική, τραγούδι, χορό, σκηνογραφία κ.α) 
  • Διοχετεύσουν δημιουργικά το άγχος τους και να διασκεδάσουν 
  • Γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και τους άλλους 
  • Εξελίξουν τις ικανότητές τους, να αναπτύξουν ομαδικό πνεύμα και μέσα από την συνεργασία να έχουν μια πιο ομαλή κοινωνικοποίηση 
  • Παρουσιάσουν παραστάσεις των οποίων βασικοί δημιουργοί και συντελεστές θα είναι οι ίδιοι. (αρχική ιδέα-θέμα, κείμενα, σκηνικά, κοστούμια, υποκριτική) 
Τα μαθήματα είναι δίωρα δυο φορές την εβδομάδα. (οι ακριβείς ώρες και μέρες θα προκύψουν ύστερα από συνεννόηση με τους συμμετέχοντες) Κόστος συμμετοχής: 30€ / μήνα (1,9 €/ώρα) 
Ειδική τιμή για εξόφληση όλου του έτους 25€/ μήνα (1,6 €/ώρα) 
Τμήμα ενηλίκων : Το τμήμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες που επιθυμούν να επικοινωνήσουν με τη θεατρική τέχνη ανεξαρτήτως ηλικίας, χωρίς να απαιτείται πρότερη ενασχόληση με το θέατρο. 
Για την συμμετοχή στο θεατρικό εργαστήρι και την παρακολούθηση των μαθημάτων, δεν απαιτούνται εξετάσεις και δεν υποβάλλονται οι σπουδαστές σε καμία οντισιόν. 
Μέσα από τον κύκλο σπουδών του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία για επισταμένη μελέτη της υποκριτικής τέχνης. 
Η διάρκεια φοίτησης είναι δύο έτη. 
Τα μαθήματα είναι τρίωρα, τρείς φορές την εβδομάδα. 
Οι απόφοιτοι έχουν την δυνατότητα πρακτικής εφαρμογής σε παραγωγές του πολιτιστικού συλλόγου. 
Κόστος συμμετοχής: 30€/ μήνα (0,8€/ώρα) 
Έναρξη Μαθημάτων Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 
Πληροφορίες: 6979993504 . 
Δημήτρης Αθανασίου
Θεατρικό εργαστήρι Πλαταριάς Θεατρικό εργαστήρι Πλαταριάς Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 06, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.