Καραγιάννης για Λάμποβο: «Ξεκινήσαμε. Η Παραμυθιά έτοιμη να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες» (+ΒΙΝΤΕΟ)

Καραγιάννης για Λάμποβο: «Ξεκινήσαμε. Η Παραμυθιά έτοιμη να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες» (+ΒΙΝΤΕΟ)


Το παλαιότερο παζάρι της Ηπείρου άνοιξε τις πύλες του σήμερα, και ο δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης απευθύνει κάλεσμα στους επισκέπτες:

«Από σήμερα και για εβδομάδα, η Παραμυθιά άλλα και ολη η Θεσπρωτία, κινείται στους ρυθμούς του Λαμπόβου, του παλαιότερου παζαριού της Ηπείρου.

Η πόλη μας είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες της, οι υπηρεσίες μας είναι στις θέσεις τους και ελπίζουμε να έχουμε σύμμαχο τον καιρό, για να απολαύσουμε όλοι μας την μεγάλη γιορτή της Παραμυθιάς.

Θα ήθελα να τονίσω το εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων στον Λάμποβο, μιας και μεγάλες βιοτεχνίες και έμποροι από όλοι την χώρα, επιδιώκουν να βρίσκονται εδώ κάθε χρόνο, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο παλαιότερο παζάρι της Ηπείρου. Συνολικά έχουμε 430 θέσεις εμπόρων

Στον χώρο της εμποροπανήγυρης βρίσκεται και το περίπτερο υποστήριξης της Δημοτικής Αρχής, με την παρουσία της επιτροπής Λαμπόβου άλλα και διάφορων υπηρεσιών του Δήμου. Στον ιδιο χώρο εχουμε και προωθητικό υλικό για το τουριστικό προϊόν του δήμου μας.

Όταν λέμε Λάμποβο, αναφερόμαστε σε ολη την πολη και οχι μόνο στον χώρο της εμποροπανήγυρης. Γι΄αυτο καλούμε ολους τους επισκέπτες μας, να περπατήσουν την πόλη μας, τα σοκάκια μας και τις γειτονιές μας αλλα και να γνωρίσουν και τα εμπορικά καταστήματα της πόλης που αυτήν την περίοδο, προσφέρουν μεγάλες προσφορές.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά, το Αστυνομικό Τμήμα, την Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ, το Κέντρο Υγείας άλλα και όλες τις υπηρεσίες του Δήμου για την συνεργασία τους, με σκοπό μια ασφαλή εμποροπανήγυρη.

Καλό Λάμποβο σε όλους»
 
Καραγιάννης για Λάμποβο: «Ξεκινήσαμε. Η Παραμυθιά έτοιμη να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες» (+ΒΙΝΤΕΟ) Καραγιάννης για Λάμποβο: «Ξεκινήσαμε. Η Παραμυθιά έτοιμη να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες» (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 07, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.