Τέσσερα ντοκιμαντέρ για τα ελληνικά βουνά

Τέσσερα ντοκιμαντέρ για τα ελληνικά βουνά 
 
 
 
Η Frozen Ambrosia παρουσιάζει στο ελληνικό κοινό, τέσσερα ολοκαίνουρια ντοκιμαντέρ γυρισμένα στα Ελληνικά βουνά.

Η μεγάλη κινηματογραφική περιοδεία έχει συμπεριλάβει στους σταθμούς της τα Ιωάννινα, όπου για μια ακόμη φορά, με την υποστήριξη της Fifth Element Adventure Store, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στις 20:00μ.μ. ,θα προσφέρει ένα μοναδικό κινηματογραφικό θέαμα στο κοινό της Ηπείρου, στο "ODEON PARALIMNIO"

Λίγα λόγια για τα ντοκιμαντέρ:

Crete Arising: Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο φετινό Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης, μας κάνει περιήγηση στην ,όχι και τόσο γνωστή, ιστορία χειμερινού σκι της Κρήτης. Το ντοκιμαντέρ «Crete Arising», είναι μια συμπαραγωγή με την COSMOTE TV και θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο 2019 στο COSMOTE HISTORY HD.

Οι Άγγελοι της Ήρας: Τρεις νέες γυναίκες μας εμπνέουν με τον τρόπο ζωής τους κάνοντας ορειβατικό σκι σε όλη την Ελλάδα.

Wonderlust Ski/Bike Trip: Δύο φίλοι ταξιδεύουν με τα ποδήλατα τους από την Αθήνα στον Γράμμο της Βόρειας Ελλάδας με απώτερο σκοπό να κάνουν σκι σε όλες τις μεγάλες κορυφές του βουνού.

Ασταμάτητος: Ένας ογδονταεπτάχρονος παλιός σκιέρ, από τους πρώτους στην Ελλάδα, δοκιμάζει για πρώτη φορά το ορειβατικό σκι.

Το ντοκιμαντέρ «Crete Arising» εκτός από τις προβολές στην Ελλάδα συμμετέχει σε διεθνή φεστιβάλ και διοργανώσεις όπως: Τhe Mountain Film festival in Graz, Austria, the Berg Film festival in Tegernsee, Germany, the Dutch Mountain Film Festival, και το Mendi Film Festival in Bilbao, Spain.

Εκτός όμως από τα 4 καινούρια ντοκυμαντέρ της Frozen Ambrosia, την ίδια μέρα, θα γίνει και η premium προβολή του "Women's Skimo Project-Greece". Η σπουδαία αθλήτρια και παγκόσμια πρωταθλήτρια ορειβατικού σκι, Laetitia Roux και η συναθλήτρια της Tanya Naville, (Οutdoor and Winter Sports Community Manager ) , επισκέφθηκαν πριν 2 χρόνια το Anilio Adventure Park, στο πλαίσιο υλοποίησης του “women’s skimo project”. Μιας ταινίας, η οποία γυρίστηκε σε 3 διαφορετικές χώρες (Ισλανδία, Γαλλία, Ελλάδα), με πρωταγωνίστριες 3 γυναίκες που, σε κάθε μία από αυτές τις χώρες, ασχολούνται με χειμερινά sport. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, οι δυο αθλήτριες φιλοξενήθηκαν από την Μάρα Καλογήρου, η οποία τις ξενάγησε σε μοναδικής ομορφιάς ορεινούς προορισμούς της περιοχής (Σμόλικα, Ανήλιο Μετσόβου, Τύμφη, Ζαγόρι) με στόχο να δουν από κοντά τις δυνατότητες που προσφέρει η Ηπειρος στην ανάπτυξη χειμερινών δραστηριοτήτων και αθλημάτων. Η Laetitia και η Tanya, εντυπωσιάστηκαν από το χειμερινό χιονισμένο τοπίο και οι εικόνες που κατέγραψαν και παρουσιάζονται στην ταινία αναδεικνύουν τον φυσικό πλούτο της ορεινής Ηπείρου.

Οι προβολές των ταινιών στα Ιωάννινα θα γίνουν στις 20:00 και στις 21:30. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 8 ευρώ και περιλαμβάνει την προβολή των 5 ταινιών.

Προπώληση εισιτηρίων, γίνεται στο κατάστημα της "Fifth Element".
Τέσσερα ντοκιμαντέρ για τα ελληνικά βουνά Τέσσερα ντοκιμαντέρ για τα ελληνικά βουνά Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 01, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.