Προβλήματα από την κακοκαιρία και στην Παραμυθιά - Αρκετές περιοχές χωρίς ρεύμα

Προβλήματα από την κακοκαιρία και στην Παραμυθιά - Αρκετές περιοχές χωρίς ρεύμα


Η σφοδρή κακοκαιρία που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει δημιουργήσει προβλήματα στα κλασικά πλέον σημεία, με μεγάλες ποσότητες νερού και φερτών υλικών στο οδόστρωμα.

Κεραυνός έριξε κολόνα της ΔΕΗ λίγο πριν την κοινότητα της Κυρα Παναγιάς, με αποτέλεσμα να μην έχει ρεύμα, η Κυρα Παναγιά, το Καρβουνάρι και μέρος του Ξηρολόφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, η βλάβη θα αποκατασταθεί αύριο, καθώς αφενός δεν υπάρχει διαθέσιμη νέα κολόνα για τοποθέτηση και θα έρθει νέα από Ιωάννινα, αφετέρου οι καιρικές συνθήκες και το σκοτάδι δεν επιτρέπουν την εργασία.

Προβλήματά στην ηλεκτροδότηση υπάρχουν και στην Παραμυθιά όπως και σε διάφορα σημεία του δήμου.

Κατα την διάρκεια της ημέρας, υπήρξε και χαλαζόπτωση η οποία σε διάφορα σημεία ήταν έντονη, με αποτελέσματα να δημιουργήσει προβλήματα σε καλλιέργειες.

Η πολιτική προστασία του δήμο Σουλίου και η πυροσβεστική, είναι σε επιφυλακή και συμβουλεύουν τους πολίτες να ειναι πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.
Προβλήματα από την κακοκαιρία και στην Παραμυθιά - Αρκετές περιοχές χωρίς ρεύμα Προβλήματα από την κακοκαιρία και στην Παραμυθιά - Αρκετές περιοχές χωρίς ρεύμα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 07, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.