Κινήσεις Γιόγιακα για παραχώρηση του κτηρίου που στέγαζε το Κέντρο Υγείας, στον Δήμο Ηγουμενίτσας

Κινήσεις Γιόγιακα για παραχώρηση του κτηρίου που στέγαζε το Κέντρο Υγείας, στον Δήμο Ηγουμενίτσας 


Για θέματα που αφορούν το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών, το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας αλλά και την παραχώρηση του κτηρίου που στεγαζόταν το Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας προς το Δήμο, συζήτησε ο βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Βασίλης Γιόγιακας, στη συνάντηση που είχε την Πέμπτη, με τον νέο Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Γιάννη Καρβέλη.

Το κτήριο όπου στεγαζόταν το Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας μέχρι τη μεταφορά του στο ΤΕΠ, σήμερα βρίσκεται έρμαιο στις καιρικές συνθήκες.

Αξίζει να σημειώσουμε πως και στο παρελθόν έχει γίνει προσπάθεια εκ μέρους του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Λώλου, ώστε να παραχωρηθεί και να αξιοποιηθεί από τον δήμο.

Προτάσεις για συγκεκριμένη χρήση του κτηρίου έχουν ακουστεί πολλές. 
Όπως το να μεταφερθεί εκεί η λαϊκή αγορά της πόλης, κίνηση που ταυτόχρονα θα απελευθερώσει πάνω από 200 θέσεις στάθμευσης στο κέντρο της πόλης.
Ή στο κτήριο να στεγαστούν οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, για τους οποίους σήμερα ο δήμος Ηγουμενίτσας, πληρώνει ενοίκια αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, κάθε χρόνο.
Ακόμα και το να μετατραπεί σε εκθεσιακό και πολιτισμικό και τουριστικό κέντρο.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά η προσπάθεια του βουλευτή Θεσπρωτίας και του δημάρχου Ηγουμενίτσας να τελεσφορήσει, με θετικό πρόσημο προς την πόλη και τους κατοίκους της.
Κινήσεις Γιόγιακα για παραχώρηση του κτηρίου που στέγαζε το Κέντρο Υγείας, στον Δήμο Ηγουμενίτσας Κινήσεις Γιόγιακα για παραχώρηση του κτηρίου που στέγαζε το Κέντρο Υγείας, στον Δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 07, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.