ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έγδαραν αγριογούρουνο στην παραλία του Δρεπάνου στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έγδαραν αγριογούρουνο στην παραλία του Δρεπάνου στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)




Απίστευτο και όμως αληθινό...
Η απερισκεψία ορισμένων κυνηγών ξεπερνάει κάθε όρια λογικής και ανοχής.
Όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση όπου κυνηγός, μετέφερε στην παραλία του Δρεπάνου στην Ηγουμενίτσα, το αγριογούρουνο που είχε χτυπήσει και το έγδαρε στην παραλία, χρησιμοποιώντας τις ντουζιέρες.
Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία του thespro.gr, άφησε πίσω του τόσο τα έντερα του ζώου, όσο και το τομάρι του.
Ο κυνηγετικός σύλλογος Ηγουμενίτσας θα πρέπει να καταδικάσει το συγκεκριμένο περιστατικό, όπως επίσης και η θηροφυλακή να εντείνει τους ελέγχους στην περιοχή.

Φωτογραφία: Θωμάς Τσακίρης
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έγδαραν αγριογούρουνο στην παραλία του Δρεπάνου στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έγδαραν αγριογούρουνο στην παραλία του Δρεπάνου στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 25, 2019 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας με αφορμή άρθρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μαζικής ενημέρωσης και αφορά στο γδάρσιμο αγριογούρουνου στην παραλία Δρεπάνου καταδικάζει τόσο το συγκεκριμένο γεγονός όσο και λοιπές τέτοιου είδους περιπτώσεις που σε καμία περίπτωση δεν αρμόζουν στην κυνηγετική δραστηριότητα και την κυνηγετική οικογένεια
    Το κυνήγι αποτελεί μια νόμιμη δραστηριότητα και διέπεται από συγκεκριμένους νόμους και διατάξεις που ρυθμίζουν τον τρόπο άσκησής του . Τέτοιου είδους πράξεις δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση την οικογένεια των κυνηγών η οποία έμπρακτα και συνεχώς αποδεικνύει το πλούσιο περιβαλλοντικό της πρόσωπο αλλά και την εφαρμογή των κανόνων άσκησης του κυνηγιού .
    Καλούμε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για το συγκεκριμένο συμβάν να το καταγγείλει στον κυνηγετικό σύλλογο και στην Θηροφυλακή η οποία προσπαθεί να επιτελέσει με επιτυχία το δύσκολο έργο της .
    Με εκτίμηση
    Ο Πρόεδρος
    Γεώργιος Μπέσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.