Ευχαριστήριο για τις εκλογές του ΤΕΕ

Ευχαριστήριο για τις εκλογές του ΤΕΕ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέρφους από τους Νομούς της Περιφέρειας Ηπείρου και της Λευκάδας για την στήριξη που μας προσέφεραν, αναδεικνύοντας τον συνδυασμό των Συνεργαζόμενων Μηχανικών - ΔΚΜ – Περιφέρειας Ηπείρους, ως πρώτη δύναμη στην εκπροσώπηση τους στην Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου και Λευκάδας του ΤΕΕ (41,7%) αλλά και στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ (40,24%).
Συμμετέχοντας προσωπικά για πρώτη φορά σε μία εκλογική διαδικασία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέρφους, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου και την εκλογή μου στην Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος της Ηπείρου και Λευκάδας.
Ευχαριστώ επίσης τους συνυποψήφιους του συνδυασμού μας αλλά και των λοιπών παρατάξεων για την αγωνιστικότητα και την ευπρέπεια που επέδειξαν κατά την συμμέτοχή μας σε αυτή την εκλογική διαδικασία.
Όλοι μαζί με υπευθυνότητα, δυναμισμό και αναγνωρίζοντας το βάρος της ευθύνης που μας αναλογεί, οφείλουμε να εργαστούμε για την επάξια εκπροσώπηση των συναδέρφων μας και την ανάδειξη του ρόλου του ΤΕΕ!
Μέσα από αυτή την εκλογική διαδικασία είχα την τύχη να γνωρίσω ανθρώπους με ήθος και αξίες, που είμαι σίγουρος ότι σταδιακά θα βοηθήσουν πολύ τον τόπο μας από διάφορες θέσεις ευθύνης και κοινωνικής συνεισφοράς!
Σας ευχαριστώ θερμά, αισθανόμενος ευγνώμων και παράλληλα υπόχρεος να σταθώ άξιος της εμπιστοσύνη σας! Θέλω να ευχαριστήσω τους 94 συναδέλφους που με στήριξαν προσωπικά καθώς και τον πρόεδρο της ΔΚΜ Γιώργο Στασινό για την ευκαιρία να είμαι μέρος αυτής της συλλογικής προσπάθειας στον αγώνα για ένα αξιοπρεπές αύριο στον επάγγελμα του Διπλωματούχου Μηχανικού. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους μαζί, ενωμένους, με μόνο γνώμονα ένα καλύτερο μέλλον για τον κλάδο. 

Με εκτίμηση 
Ευάγγελος Δημητρίου 
Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός
Ευχαριστήριο για τις εκλογές του ΤΕΕ Ευχαριστήριο για τις εκλογές του ΤΕΕ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 06, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.