Ερώτηση από την "Ελληνική Λύση" για τον αντισεισμικό έλεγχο των σχολικών κτηρίων του Δήμου Ηγουμενίτσας

Ερώτηση από την "Ελληνική Λύση" για τον αντισεισμικό έλεγχο των σχολικών κτηρίων του Δήμου Ηγουμενίτσας




Αθήνα, 1-11-2019
ΕΡΩΤΗΣΗ
Της Σοφίας Χάιδως Ασημακοπούλου,
Βουλευτή Β' Πειραιά

ΠΡΟΣ : Τον κ. Υπουργό των Εσωτερικών 
Τον κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών 

Την κ. Υπουργό Παιδείας ΘΕΜΑ: «Αντισεισμικός έλεγχος των σχολικών κτηρίων του Δήμου Ηγουμενίτσας» Κύριοι Υπουργοί, Προ ημερών συναντήθηκε το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Θεσπρωτίας, με το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας. 

Κατά τη συνάντηση ζητήθηκε η πραγματοποίηση αντισεισμικού έλεγχου των σχολικών κτηρίων του Δήμου που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι το κόστος είναι απαγορευτικό για τον Δήμο και ότι θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί λύση στο αίτημα μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών. 

Η σεισμική επάρκεια, ειδικά των σχολικών κτηρίων, είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα και με δεδομένο ότι η Δυτική Ελλάδα είναι σεισμογενής περιοχή, θα πρέπει να υπάρξει άμεσα ο αιτούμενος αντισεισμικός έλεγχος. 

Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί 

Προτίθεσθε να αναλάβετε πρωτοβουλίες, ώστε να επιτευχθεί ο αιτούμενος αντισεισμικός έλεγχος των σχολικών κτηρίων του Δήμου Ηγουμενίτσας; 

Η ερωτώσα Βουλευτής 

Σοφία Χάιδω Ασημακοπούλου
Ερώτηση από την "Ελληνική Λύση" για τον αντισεισμικό έλεγχο των σχολικών κτηρίων του Δήμου Ηγουμενίτσας Ερώτηση από την "Ελληνική Λύση" για τον αντισεισμικό έλεγχο των σχολικών κτηρίων του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 05, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.