Επέστρεψε στις νίκες ο Θεσπρωτός, 3-1 την Καλαμάτα!

Επέστρεψε στις νίκες ο Θεσπρωτός, 3-1 την Καλαμάτα!
Σε νίκη-θρίαμβο εξελίχθηκε ένα.. οριακό ματς του Θεσπρωτού για τη σωτηρία του, με αντίπαλο την Καλαμάτα. Ένα εκπληκτικό ημίωρο μεταξύ 31΄ και 62΄, διάστημα στο οποίο ο Θεσπρωτός σημείωσε τρία γκολ αλλά και τις πιο μεγάλες ευκαιρίες του στο ματς, αρκούσε στην ομάδα της Ηγουμενίτσας για να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη.

Η Καλαμάτα απείλησε πρώτη στο 4ο λεπτό, με τον Ζαχαρόπουλο να πιάνει το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα προσέκρουσε όμως στα σώματα των αμυνομένων του Θεσπρωτού. Ο Ευθυμίου στο 20΄ επιχείρησε το σουτ, όμως ο τερματοφύλακας των φιλεξενούμενων έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε. Το πρώτο ημίωρο κύλησε χωρίς μεγάλες συγκινήσεις, μέχρι να φτάσουμε στο 31ο λεπτό. Ο Γώγος έβγαλε τη χαμηλή σέντρα από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Μπίκα, ο οποίος πέφτοντας έστρωσε στον Κολλά.

Ο φορ του Θεσπρωτού σε άδεια εστία ουσιαστικά, έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του “πλατανόφυλλο”. Οι κιτρινόμαυροι με τον Κολλά στο δίλεπτο 43΄ και 44΄ έχασαν δύο ακόμα τεράστιες ευκαιρίες για το 2-0. Αρχικά ο Κολλάς βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Κασωτάκη, όμως το σουτ του ήταν άστοχο. Ένα λεπτό μετά, σε φάση διαρκείας, ο Γώγος πάσαρε στον Κολλά, όμως το κοντινό πλασέ του αποκρούστηκε προ της γραμμής τέρματος.

Ό,τι δεν κατάφεραν οι Θεσπρωτοί στο τέλος του πρώτου μέρος, το πέτυχαν με το ξεκίνημα του δευτέρου. Ο Ευθυμίου στο 51΄έστρωσε ωραία στον Ραμίρεζ κι εκείνος με αριστερό σουτ δεν άφησε περιθώρια στον Κασωτάκη, για το 2-0 του Θεσπρωτού. Οι φιλοξενούμενοι με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ανέβηκαν στο γήπεδο, όμως ο Θεσπρωτός ήταν αυτός που στις αντεπιθέσεις βρήκε ακόμα δύο μεγάλες φάσεις.


Στο 62΄ ο Ευθυμίου βρέθηκε μόνος του απέναντι από την εστία της Καλαμάτας, όμως το πολύ δυνατό σουτ που εξαπέλυσε, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κασωτάκη, Τελικά το 3-0 ήρθε ένα λεπτό αργότερα, στο 63΄. Ο Κολλάς πάσαρε κάθετα στον Ραμίρεζ, κι ο αργεντινός με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, το οποίο κλείδωσε από νωρίς την υπόθεση νίκη για τον Θεσπρωτό.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια, με τον Θεσπρωτό να φυλάει την άμυνα του, όμως στο 79΄ η Καλαμάτα ξαναμπήκε στο ματς, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Ο Ράκιτς με κεφαλιά μείωσε σε 3-1, ενώ στο 82΄ η αποβολή του Σερβιλάκη με δεύτερη κίτρινη, έβαλε για τα καλά στο ματς τους φιλοξενούμενους. Ο Ζαχαρόπουλος στο 85΄ είχε ένα άστοχο σουτ σε μία καλή στιγμή της Καλαμάτας για ένα ακόμα τέρμα.


Στο 88΄ ο Ράκιτς απείλησε ξανά με κεφαλιά, η μπάλα βρήκε όμως το οριζόντιο δοκάρι του Κωνσταντάκου. Παρά την πίεση που άσκησαν οι φιλοξενούμενοι με παίκτη παραπάνω στα τελευταία λεπτά, το 3-1 παρέμεινε ως το τέλος, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες , τους ανθρώπους και τους φιλάθλους του Θεσπρωτού να γιορτάσουν μια που σημαντική νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Θεσπρωτός (Ρότσα) : Κωνσταντάκος, Σερβιλάκης, Δημήτρουλας, Νόνης, Σταυρίδης, Κολτσίδας, Ραμίρεζ (86΄Κωνσταντακόπουλος), Ευθυμίου (79΄Βασ. Κωνσταντίνου), Γώγος, Μπίκας (75 Καρβούνης), Κολλάς
Καλαμάτα (Θεοδοσιάδης): Κασωτάκης, Καζβιρόπουλος (78΄Γεωργόπουλος) , Κωνσταντινόπουλος, Τσιβελεκίδης, Καντούτσης, Γιόκιτς (54΄ Οσμάναγκιτς), Ζαχαρόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος (57΄ Γκελγκέρια), Μπάμπης, Ράκιτς
Επέστρεψε στις νίκες ο Θεσπρωτός, 3-1 την Καλαμάτα! Επέστρεψε στις νίκες ο Θεσπρωτός, 3-1 την Καλαμάτα! Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 15, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.