Προβλήματα των Κ.Δ.Α.Π. συζήτησαν εργαζόμενοι και Β. Γιόγιακας με την Δ. Μιχαηλίδου

Προβλήματα των Κ.Δ.Α.Π. συζήτησαν εργαζόμενοι και Β. Γιόγιακας με την Δ. Μιχαηλίδου


Θέματα των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Αμεα (Κ.Δ.Α.Π και Κ.Δ.Α.Π -μεα) τέθηκαν σε συνάντηση που πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Κ.Δ.Α.Π. και εκπρόσωποι των εργαζομένων στα Κ.Δ.Α.Π Ηγουμενίτσας με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα Δόμνα Μιχαηλίδου, παρουσία του βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα.

Τη συζήτηση απασχόλησαν η οργανική ένταξη των Κέντρων στους Δήμους καθώς και η κατοχύρωση σταθερής εργασιακής σχέσης των εκπαιδευτικών, οι οποίοι απασχολούνται με συμβάσεις που ανανεώνονται κάθε χρόνο. 

Επείγουσα χαρακτήρισαν οι εκπρόσωποι των Κέντρων την ανάγκη να ανασυσταθεί ομάδα εργασίας με σκοπό να καταλήξει σε λύσεις για τη σταθερή χρηματοδότηση του θεσμού και γενικότερα για την εύρυθμη λειτουργία του. 

Η κα Μιχαηλίδου αναγνώρισε το κοινωνικό έργο που επιτελούν οι δομές και δεσμεύτηκε να επανέλθει με προτάσεις στα αιτήματα των εργαζομένων.
Προβλήματα των Κ.Δ.Α.Π. συζήτησαν εργαζόμενοι και Β. Γιόγιακας με την Δ. Μιχαηλίδου Προβλήματα των Κ.Δ.Α.Π. συζήτησαν εργαζόμενοι και Β. Γιόγιακας με την Δ. Μιχαηλίδου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 12, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.