ΗΠΕΙΡΟΣ: Θετικό πρόσημο μεταξύ προσλήψεων και απολύσεων για τη μισθωτή εργασία ιδιωτικού τομέα τον Νοέμβριο

ΗΠΕΙΡΟΣ: Θετικό πρόσημο μεταξύ προσλήψεων και απολύσεων για τη μισθωτή εργασία ιδιωτικού τομέα τον Νοέμβριο


Με θετικό πρόσημο 636 θέσεων μεταξύ προσλήψεων και απολύσεων στη μισθωτή εργασία ιδιωτικού τομέα έκλεισε ο Νοέμβριος για την Ήπειρο.
Σύμφωνα με το πληροφοριακό σύστημα Εργάνη έγιναν 6.323 προσλήψεις και 5.687 απολύσεις, ενώ ανά Περιφερειακή Ενότητα η εικόνα διαμορφώνεται ως εξής: 
Στην Άρτα το ισοζύγιο είναι θετικό κατά 354 θέσεις, στην Θεσπρωτία επίσης θετικό κατά 13, στα Ιωάννινα κατά 365, ενώ αρνητικό ισοζύγιο καταγράφει μόνο η Πρέβεζα με 96 περισσότερες απολύσεις από προσλήψεις. 
Σε επίπεδο εντεκαμήνου ωστόσο το ισοζύγιο είναι θετικό και για τους 4 Νομούς και συγκεκριμένα στην Άρτα κατά 875 θέσεις, στην Θεσπρωτία κατά 599 στα Ιωάννινα κατά 1722 και στην Πρέβεζα κατά 485. 
Πανελλαδικά το ισοζύγιο για το μήνα Νοέμβριο ήταν αρνητικό κατά 30.559 θέσεις, ενώ σε επίπεδο ενδεκαμήνου θετικό κατά 131.310 θέσεις.
ΗΠΕΙΡΟΣ: Θετικό πρόσημο μεταξύ προσλήψεων και απολύσεων για τη μισθωτή εργασία ιδιωτικού τομέα τον Νοέμβριο ΗΠΕΙΡΟΣ: Θετικό πρόσημο μεταξύ προσλήψεων και απολύσεων για τη μισθωτή εργασία ιδιωτικού τομέα τον Νοέμβριο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 17, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.