Χωρίς δάσκαλο η 1η τάξη του Δημοτικού Σχολείου Πέρδικας από τέλη Νοεμβρίου

Χωρίς δάσκαλο η 1η τάξη του Δημοτικού Σχολείου Πέρδικας από τέλη Νοεμβρίου


Χωρίς δάσκαλο παραμένουν οι μικροί μαθητές της 1ης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Πέρδικας από τέλη Νοεμβρίου, όταν η δασκάλα τους έλαβε άδεια εγκυμοσύνης. 

Μάθημα στην πρώτη τάξη κάνει εκ παραδρομής ο δάσκαλος της δευτέρας, με αποτέλεσμα οι μαθητές και των δύο τάξεων, όπως είναι φυσικό, να προχωρήσουν τάξη έχοντας αρκετά κενά από την ύλη των μαθημάτων.

Οι γονείς των μαθητών έχουν επισκεφθεί δύο φορές τη Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, χωρίς όμως το ποθητό αποτέλεσμα, αφού ο αντικαταστάτης που αρχικά διορίστηκε, αρνήθηκε τη θέση.

Σε αντίθεση με το δημοτικό σχολείο Πλαταριάς, που αντιμετώπιζε αντίστοιχο πρόβλημα/
Και αυτό διότι τα μόρια που λαμβάνει ένας εκπαιδευτικός στην Πέρδικα είναι λιγότερα από αυτά που λαμβάνει στην Πλαταριά, αφού η δεύτερη λογίζεται ως παραμεθόριος ενώ η Πέρδικα όχι.

Οι γονείς έχουν αποφασίσει να συναντηθούν τη Δευτέρα εκ νέου στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και εάν δεν βρεθεί και αυτή τη φορά, άμεσα και μόνιμη λύση, προσανατολίζονται στο να κλείσουν το σχολείο.
Χωρίς δάσκαλο η 1η τάξη του Δημοτικού Σχολείου Πέρδικας από τέλη Νοεμβρίου Χωρίς δάσκαλο η 1η τάξη του Δημοτικού Σχολείου Πέρδικας από τέλη Νοεμβρίου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 09, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.