Έκοψαν την πίτα τους στο καταφύγιο της Ελαταριάς στα 1200μ υψόμετρο

Έκοψαν την πίτα τους στο καταφύγιο της Ελαταριάς στα 1200μ υψόμετρο


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 09-02-2020 η εκδήλωση Κοπής Πίτας για το 2020 του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελαταριάς

Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Θεσπρωτίας (ΣΥΡΙΖΑ) Μάριος Κάτσης, η Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Εμπορίου, Σταυρούλα Μπραίμη-Μπότση και ο Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.

Στον χαιρετισμό τους αναφέρθηκαν στην έμπρακτη υποστήριξη τους στις προσπάθειες ανάδειξης του Χωρίου σαν ένα κέντρο εναλλακτικού τουρισμού με την αξιοποίηση του υπάρχοντος δικτύου ορεινών μονοπατιών.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αποπεράτωση το Σχολείου με την μορφή Ορειβατικού Καταφυγίου και επίσης στην δημιουργία του πρώτου πιστοποιημένου Αναρριχητικού Πάρκου στην Θεσπρωτία.

Ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει το πλήθος κόσμου που κατέφθασε στο ορεινότερο χωριό της Θεσπρωτίας και κατέκλισε τον χώρο του Σχολείο.

Μπορεί το πρωί η θερμοκρασία να άγγιζε το μηδέν μα η ζεστασιά και η αγάπη του κόσμου ζέστανε τις καρδιές όλων και μας γέμισε κουράγιο για την συνέχιση των προσπαθειών για την αναβίωση της Ελαταριάς.
Έκοψαν την πίτα τους στο καταφύγιο της Ελαταριάς στα 1200μ υψόμετρο Έκοψαν την πίτα τους στο καταφύγιο της Ελαταριάς στα 1200μ υψόμετρο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 13, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.